Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Voleybolda sezon hafta sonu başlıyor

ERKEKLER ve Bayanlar A1 Liglerinde 1999-2000 sezonu, hafta sonunda oynanacak maçlarla başlayacak. 25 Eylül Cumartesi günü start alacak sezonda, erkeklerde 15, bayanlarda ise 16 takım mücadele edecek. Yeni sezonda Bayanlar A1 Ligi'nde haftanın maçları Kanal D, Erkekler A1 Ligi'nde ise NTV televizyonu tarafından Cumartesi günleri yayınlanacak.

Arçelik'ten sezona merhaba

ERKEKLER A1 Voleybol Ligi'nde mücadele edecek Arçelik, 1999-2000 sezonunu bugün açıyor. Arçelik Eğitim ve Spor Tesisleri'nde saat 17.30'da düzenlenecek törenle yeni sezonu açacak Arçelik'in şube kaptanlığını Semih Oktay, menajerliğini Melih Atalay ve antrenörlüğünü Işık Menküer yapıyor.

Okocha için cennet başladı

LE Figaro gazetesi, rekor bir transfer ücreti ile F.Bahçe'den Paris Saint Germain'e transfer olan Okocha'nın, bu sezona iyi bir başlangıç yaparak, adeta yeniden doğduğunu yazdı. ‘‘Okocha için, cehennemden sonra cennet’’ başlığı ile yayınlanan yazıda, Nijeryalı futbolcunun, ‘‘Geçen yıl, futbola başladığımdan beri en kötü oyunumu oynadım, ancak sonunda takımda bir sene daha kalıp, kendimi ispat etmeye karar verdim’’ açıklamasına yer verildi.

Zonguldakspor yenilgiye şaşırmadı

ZONGULDAKSPOR, geçen yıl düştüğü 3. Lig'deki ilk karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor'a 1-0 yenilerek sezona kötü başladı. Antrenör Bilbay Taştemel, maçın genelinde iyi futbol oynadıklarını, ancak talihsiz bir gol yediklerini belirterek, ‘‘Aldığımız bu yenilgiyi, normal karşılıyorum. Çünkü futbolcularımız 25 gündür ortada yoktu. Antrenman bile yapamadık’’ dedi.

Türkiye Paraşüt Şampiyonası başladı

TÜRK Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen 29. Türkiye Paraşüt Şampiyonası, Eskişehir'in İnönü ilçesindeki THK Tesisleri'nde başladı. 28'i erkek 12'si bayan 40 sporcunun katıldığı yarışmalar 26 Eylül tarihinde sona erecek. Şampiyona boyunca paraşütçülerin hedef ve stil atlayışları yapacakları bildirildi.

Ringde Aksu Avrupa ikincisi

HIRVATİSTAN'ın Rijeka kentinde sona eren Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda, 91 kiloda Ahmet Aksu, Avrupa ikincisi olarak, gümüş madalya kazandı. 38 ülkeden 212 boksörün mücadele ettiği şampiyonada, oldukça başarılı maçlar çıkaran Ahmet Aksu, finalde karşılaştığı Litvanyalı rakibi ile başabaş mücadele etmesine rağmen, karşılaşmayı 3-2 sayı ile kaybetti. Aksu, Türkiye'nin bu şampiyonada madalya kazanan tek ismi oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!