Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sergio gözden çıkarıldı

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Sergio Neves'i gözden çıkardı. Bu sezon önce Sakaryaspor, ardından Katar'da kiralık olarak top koşturan Sergio'ya Rıdvan Dilmen'in sıcak bakmadığı öğrenildi. Kulüp Sözcüsü Abdullah Kiğılı, halen beşinci yabancı arayışlarını sürdüren sarı lacivertli takımın Brezilyalı oyuncusu satış listesine konulacak.

Sergen için Jetpa ile görüşülecek

F.BAHÇE'nin kiralık oyuncusu Sergen Yalçın için, yönetim önümüzdeki hafta içinde, yıldız futbolcunun bonservisini ellerinde tutan Jetpaspor yetkilileri ile görüşme yapacak. Abdullah Kiğılı, Sergen için istenen bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu dile getirerek, ‘‘Şu anda durum netleşmiş değil. Şartları konuyşacağız. Sergen'in kalmasını istiyoruz. Ama çok yüksek paralara transfer olmayabilir’’ dedi.

Kanaryalar dağılıyor

FENERBAHÇE'de ligin bitimiyle birlikte futbolcular dağılmaya başladı. Moldovan, Dimas, Högh, Moshoeu ülkelerine gittiler. Moldovan, Dimas ve Moshoeu, milli takımlarının kamplarına katılacak. Baliç de Bosna Hersek Milli Takımı'nın kampında bulunuyor. Diğer futbolcuların da iç transfer görüşmelerinden sonra tatile gideceği belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!