'Kısa büyük adam' Şerif'e karşı

Güncelleme Tarihi:

Kısa büyük adam Şerife karşı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 02:09

ABD’nin New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara’nın hazırladığı iddianame ile tutuklanan Türk işadamı Reza Zerrab, avukatını tuttu.

Haberin Devamı

ABD’nin en ünlü avukatlarının başında gelen Benjamin Brafman, New York’ta düzenlenecek mahkemede Zarrab’ı savunacak. Savunduğu kişilere davaları kazandırmasıyla bilinen Brafman, yaklaşık 1.55 cm boyunda. Bu iki özellikten dolayı Brafman’ın lakabı ‘Kısa Büyük Adam’ olarak biliniyor. Ancak Brafman’ın karşısında bu kez ‘Wall Street Şerifi’ olarak bilinen Bharara yer alacak. Hazırladığı iddianamelerde güçlü delillerle karşısına çıkan avukatlara deyim yerindeyse kök söktürüyor. Bu yüzden New York mahkemesinde önemli bir çekişme yaşanması bekleniyor.



67 yaşındaki Brafman, ünlülerin ve mafyaların sık sık kapısını çaldığı avukatlar arasında. Michael Jackson, dünyaca ünlü rap yıldızları P. Diddy lakaplı Sean Combs ve Jay-Z’nin davaları ile popülerlik kazanan Brafman’ın son olarak IMF’nin cinsel taciz iddiasıyla tutuklanan eski başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın davası ile ilgilendi. Buna ek olarak Brafman, cinayet işleyen bebek yüzlü kasap olarak bilinen Daphne Abdela ve Amerikan Futbol Ligi (NFL) yıldızı Plaxico Burress’ı savunmuştu.

Haberin Devamı

AVUKAT BRAFMAN KİMLERİ SAVUNDU

Haberin Devamı

Rapçi Sean Combs (P. Diddy)
Rapçi Jay-Z
Michael Jackson
IMF eski başkanı Dominique Strauss-Kahn
Bebek yüzlü katil Daphne Abdela
Futbol yıldızı Plaxico Burress
ABD’li politikacı Carl Kruger
Gece kulübü işletmecisi Peter Gatien
ABD’li müteahhit Charles Kushner
Gazeteci Marvell Scott
Mafya patronu Sammy Gravano
Online kumarhane işletmecisi Jay Cohen
Politikacı Dinesh Joseph D’Souza

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!