Kırılmadık yeri kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Kırılmadık yeri kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2002 01:34

Brezilya maçında burnu kırılan ve altıncı defa ciddi sakatlık geçiren 12 Dev Adam'ın yıldızı ameliyat oldu. Yıldız basketbolcu 15 gün sonra koruyucu maskeyle maçlara çıkabilecek.

ŞANSSIZ YILDIZ

İbrahim Kutluay'ın başı sakatlıktan kurtulmuyor. Avrupa'da oynayan ilk Türk basketbolcu olarak tarihe geçen ve Panathinaikos'un bu sene ki Avrupa Şampiyonluğu'nda en büyük pay sahibi olan milli basketbolcu, spor yaşantısı boyunca en ciddi sakatlıklarına bir yenisini Brezilya maçında aldı. Burnu kırılan İbrahim dün ameliyat olurken, sahalara 15 gün sonra dönecek.

İŞTE LİSTE

F.Bahçe’de oynadığı zaman bir defa burnu, Panathinaikos'ta da 2 defa eli kırılan yıldız oyuncunun, sarı lacivertli takımda oynadığı dönemde de maç içinde aldığı darbe sonrası gırtlağı kaymıştı. Bütün bu sakatlıkların arkasına önceki gün de burnu kırılması İbrahim Kutluay'ı çileden çıkardı. Milli oyuncu, ‘‘Her şey iyi giderken sakatlanıyorum. Nazar değiyor’’ dedi.

DURUMU İYİ

İnternational Hospital'da Dr.Nuri Soysal tarafından gerçekleştirilen ameliyattan sonra, İbrahim'in durumunun iyi olduğu ve 1 hafta sonra kondisyon çalışmalarına başlayabileceği açıklandı. Bu arada İbrahim, ameliyat sonrası, ‘‘Maç nerede. Ne zaman oynacağım’’ dedi. Menajeri Doğan Hakyemez, İbrahim'in 15 gün sonra maskeyle maçlara çıkabileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!