Kimseyi saklamam

Güncelleme Tarihi:

Kimseyi saklamam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2006 00:00

G.Saray’ın Belçikalı teknik direktörü, "Sarı kart sınırında birçok futbolcumuz var. Ama Ç.Rize maçında hiçbir oyuncumu derbiye saklamayı düşünmüyorum" dedi. Gerets, G.Saray’da kalacağından Vitesse’nin teklifini kabul etmediğini belirtti.

GALATASARAY Teknik Direktörü Erik Gerets, bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçının Fenerbahçe derbisinden daha büyük önem taşıdığını söyledi. Belçikalı teknik adam, dün düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:

"Bizim için pazar günü oynayacağımız Ç.Rize maçı derbiden daha önemli. Çünkü ancak bu maçı kazanırsak Kadıköy’deki derbinin önemi olacak. 3 puan alırsak Fenerbahçe maçının değeri artacak. Şu anda tüm futbolcularımızı Ç.Rize maçına konsantre etmeye çalışıyoruz. Sarı kart sınırında birçok oyuncumuzun olduğunu biliyoruz. Rize maçında hiçbir oyuncumu derbiye saklamayı düşünmüyorum.

Maç maçtır

Diyarbakır maçından sonra takıma ekstra 1 gün izin verdim. Bu takıma çok olumlu yansıdı. Futbolcularımın aç, arzulu ve istekli olduğunu gördüm.

Final maçlarına girilirken her karşılaşmanın önemi artıyor. Bunlara ihtiyacımız var. Sahada herkes işini profesyonelce yaparsa bir sorun yaşamayız. Takımda Ümit ve Yalçın dışında sakat oyuncunun olmaması bizi sevindiriyor. İstanbul dışında maç oynamayacak olmamamız bizim için asla bir avantaj değildir. Çünkü maç maçtır."

Ekstra güç

Gerets,
göreve gelen yeni yönetimin kendileri için ekstra güç olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Sayın Adnan Polat’ın futbolcularla görüşmesi ve yönetimin onlara güvenmesi bizi sevindirdi. Sorunların da çözülmesi herkesi mutlu etti. Yönetim, bizim için ekstra güç oldu diye düşünüyoruz. Onlar bize artı motivasyon sağlıyor. Yönetimin desteği bizi mutlu ediyor. Ancak futbolcularımız daha önce de iyi oynuyorlardı. Bizim ekstra motivasyona ihtiyacımız yok. Oyuncularımın idmanlarda gösterdiği performansın yeterli olduğunu düşünüyorum."

Vitesse’ye ’hayır’

Tecrübeli hoca, Hollanda’nın Vitesse Arnheim takımından da gelecek sezon için teklif aldığını doğrulayarak, "Kendilerinden böyle bir teklif geldi. Ancak Galatasaray’da kalacağım için bu teklifi geri çevirdim" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!