Kilidi Okocha açacak

Güncelleme Tarihi:

Kilidi Okocha açacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Otto Bariç, savunma ağırlıklı oynayacağını düşündüğü Kayserispor'a karşı galibiyet planını kurdu. Hırvat çalıştırıcı mutlak üç puan istiyor...

Özel çalışma

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı öncesinde Teknik Direktör Otto Bariç'in en büyük kozu Jay Jay Okocha... Deplasmanda oynayacakları maçta Kayserispor'un savunma ağırlıklı oynayacağını düşünen Hırvat hoca, duran topların usta ismi Okocha'yı özel olarak çalıştırdı.

Moral arıyorlar

Üç forvet oyuncusunu birden sahaya sürecek olan Bariç, hem ligdeki liderliğini perçinlemek, hem de Steaua Bükreş maçı öncesinde moral bulmak arzusunda. Boliç- B.Saffet ikilisi daha çok pozisyon hazırlayacak, Sabin İlie ise gol yollarında etkili olmaya çalışacak.

Mustafa yedeğe

Almanya Ümit Milli Takımı'nın 4 günde iki maçında forma giyen Mustafa Doğan, bugünkü maçta büyük bir ihtimalle yedek kulübesinde oturacak. Bariç maçın gidişatına göre Mustafa Doğan'ı sahaya sürecek ve gerekirse üç forvetten birisini kulübeye çekecek.

Tarık hasta

Hafta başından bu yana hasta olduğu için idmanlara çıkmayan Tarık büyük olasılıkla Kayseri'de forma giyemeyecek. Teknik Direktör Bariç tarafından 19. futbolcu olarak Kayserispor kadrosuna dahil edilen Tarık bugün doktor kontrolünden geçecek.

Doktorun vereceği rapora göre Tarık ilk 18'e alınabilecek. Bariç, gerektiği taktirde bu futbolcuya ikinci yarıda şans verecek. Fenerbahçe kafilesi coşkulu bir karşılama töreniyle kente girerken yöneticiler de dün akşam Kayserisporlular’ın onurlarına verdiği yemeğe katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!