Kılıç'tan Genç Banvitliler'e övgü

Güncelleme Tarihi:

Kılıçtan Genç Banvitlilere övgü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2011 12:26

Banvit Spor Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, pilot takımları olan Basketbol Erkekler İkinci Ligi'nde mücadele eden Genç Banvitliler'in başarısıyla gurur duyduklarını söyledi.

Kılıç, yaptığı açıklamada, Genç Banvitlilier'in bu yıl kendi sahasında hiç maç kaybetmediğini, aynı zamanda TB2L'de bin 398 sayı ile en az sayı yiyen takım olduğunu, play-off serilerinde aldığı sonuçlar sonrasında da dörtlü finale yükselerek yine adından söz ettirdiğini belirtti.

Genç Banvitliler takımının Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Banvit'e oyuncu yetiştirmesi için kurulduğunu dile getiren Kılıç, “Bu sezon kadrosu bir yabancı oyuncusu hariç, diğer oyuncularının tamamı kendi bünyesinden oluşan Genç Banvitliler'in yaş ortalaması 20,6. Çok başarılı bir sezon geçirerek normal sezonu lider tamamladılar. Takımımız aynı başarısını play-off serilerindeki maçlarda da devam ettirdi. Bu başarılarından dolayı teknik ve idari ekip ile tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Kılıç, Genç Banvitliler'in müzelerine ikinci bir TB2L kupasını getirmesinden büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Takımın önünde oynayacağı 6 maç daha var. Sporcularımızın, teknik ve idari ekibimizin bu başarıyı yakalayacak yeterli donanıma ve heyecana sahip olduklarını düşünmekteyiz. Genç Banvitliler'in başarısıyla gurur duyuyoruz. Genç Banvitliler'den, Türkiye'de henüz emsali olmayan bir ilki TBL'de kendi bünyesindeki 2 takımıyla birlikte yükselme başarısını gerçekleştirmelerini sabırsızlıkla bekliyor ve umuyorum. Amacımız dörtlü finallerde başarılı maçlar oynayıp Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak, hatta sıralamayı 1. olarak tamamlayıp Bandırma'ya şampiyonluk kupasıyla dönmek olacaktır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!