Keşke çıkmasaydım

Güncelleme Tarihi:

Keşke çıkmasaydım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2005 02:32

Yediği hatalı golle dikkatleri üzerine çeken Volkan, ‘Sahanın azizliğine uğradım. Yerimde kalsaydım belki de topa sahip olacaktım. Bir konsantre eksikliği yaşadım’ dedi.

Haberin Devamı

Şükretmeliyiz

/images/100/0x0/55ea1ed6f018fbb8f86c7a37

F.Bahçe kalecisi Volkan, 77. dakikada yaptığı hatanın golle sonuçlanmasıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Karşılaşmanın 79. dakikasında Appiah’ın maçta 3-3 eşitliği sağlayan golünün ardından, kaleci Volkan’a koşan sarı lacivertli futbolcular, takım arkadaşlarını teselli etmeye çalıştı. Büyük hatanın başrol oyuncusu milli kaleci, maçtan sonra oldukça üzüntülü olduğunu söylerken, şöyle konuştu: ‘Kazanmamız gereken bir maçtı. Ama buna da şükretmeliyiz. Zemin ve şartlar her iki takım için geçerliydi.

Moral verdiler

Sahanın azizliğine uğradım. Yerimde kalsaydım belki de topa sahip olacaktım. Bir konsantre eksikliği yaşadım. O posizyonda zeminin de kaygan olması beni yanılttı. Yağmurun bozduğu zemin topun yönünü değiştirdi. Yapacak bir şey yok. İkinci yarının başında yediğimiz gol takımı etkiledi. Arkadaşlarım karşılaşma sırasında ve sonunda moral verdiler. Taraftara da teşekkür ediyorum. En azından kaybetmedik, bu da benim için bir teselli oldu.’

Milano’da gol yok

F.BAHÇE’nin Şampiyonlar Ligi E Grubu’ndaki rakipleri Milan ile PSV Eindhoven’ı Milano’da karşı karşıya getiren karşılaşmada gol sesi çıkmadı: 0-0. Guiseppe Meazza’da yaklaşık 45 bin futbolseverin izlediği mücadelede ev sahibi Milan atak bir futbol sergilerken, rakibinin savunma kilidini çözemeyince gol sevinci yaşayamadı. İtalyan ekibi bu sonuçla, puanını 5’e yükselterek temsilcimiz Fenerbahçe’nin önünde zirvedeki yerini korudu. PSV Eindhoven ise 4 puan ve averajla 3. sırada kaldı.

Alex kart cezalısı

F.BAHÇE’nin en büyük kozu Alex, karşılaşmanın 87. dakikasında rakibine arkadan sert girince çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Brezilyalı yıldız, 1 Kasım’da Almanya’da Schalke 04 ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.


FIRSAT KAÇTI

F.Bahçe, 6 gollü maçın ardından 1 puana razı oldu. Zirveyi kaçırmanın üzüntüsünü karşılışma sonunda yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!