Keşke 90'da bitseydi

Güncelleme Tarihi:

Keşke 90da bitseydi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Toshack, takımı Real Madrid, deplasmanda Betis'e sakatlıklar nedeniyle maça eklenen uzatma dakikalarındaki golle 3-2 yenilince sitemde bulundu.

İspanya Ligi'nde Real Madrid teknik direktör Toshack yönetimindeki ilk sınavında Betis'e deplasmanda Betis'e Alvarez'in sakatlıklar nedeniyle maça eklenen uzatma dakikalarında attığı golle 3-2 yenildi. Betis'in diğer gollerini Sanchez (12), Canas (66), Real'in gollerini Gonzalez (28) ve Morientes (73) attı.

Lisansı gelmediği için kulübe yerinde tribünde oturan Toshack maç sonrası, ‘‘Keşke maç 90. dakikada bitseydi. Yakaladığımız 3-4 gol fırsatı değerlendiremedik’’ dedi. Panucci 86. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalınca Real maçı da 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldı. Barcelona ise evinde Vaclencia'dan 4-2'lik ağır bir darbe yedi.

Valencia'yı zorlu maçta galibiyeti taşıyan golleri 4. dakikada G.Saray'ın eski futbolcusu Adrian İlie, 37 ve 87'de Lopez ile 82'de Angulo attı. Barcelona'nın golleri ise 30 ve 79. dakikalarda Hollandalı yıldızı Patrick Kluivert'ten geldi. Diğer sonuçlar şöyle: Athletic Bilbao-Celta Vigo: 0-0, Athletico Madrid-Oviedo: 0-0.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!