Kayserispor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 11:13

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Kayserispor evinde Eskişehirspor’u ağırlayacak. Merakla beklenen karşılaşmada her iki takım da maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Kayserispor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor’u evinde ağırlayan Eskişehirspor karşılaşmadan  3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Kayserispor ise Fenerbahçe deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

KAYSERİSPOR – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’de bu haftanın açılış karşılaşması olan Kayserispor - Eskişehirspor maçı 18 Mart 2016 Cuma günü saat 19:00’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında başlayacak. Karşılaşma Ali Palabıyık tarafından yönetilirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan yapacak. Karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

KAYSERİSPOR – ESKİŞEHİRSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bugün ekranlara gelecek olan Kayserispor - Eskişehirspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 3,00 TL

2. Kategori - 2,00 TL

Misafir  - 2,50 TL

 

Haberin Devamı

SAMET AYBABA’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Bu akşam Kayserispor deplasmanında mücadele edecek olan Eskişehirspor’un teknik direktörü Samet Aybaba maç öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Kayserispor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini vurgulayan Samet Aybaba, Kayserispor maçında bir çıkı aradıklarını ifade etti.

Ligde kalan 9 maçın hepsini kazanmak istediklerini açıklayan Samet Aybaba, en önemli maçın Kayserispor maçı olduğunu belirtti. Kayserispor maçından galibiyetle ayrılıp kalan maçlara konsantre olmak istediklerini belirten Samet Aybaba, Kayserispor deplasmanında mücadele edeceklerinin altını çizdi.

HAKAN KUTLU’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu, ligde bu hafta Eskişehirspor ile oynayacakları maçla alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın iki takım için de önemli olduğunu söyleyen Hakan Kutlu, Kayserispor’un kendi evinde ve kendi taraftarıyla oynayacağını hatırlatarak maçı kazanmak istediğini ifade etti.

Kayserispor’un kaliteli bir kadrosunun olduğunu açıklayan Hakan Kutlu, cezalı ve sakat olan futbolcuların olduğuna değinerek, diğer oyuncuların eksik futbolcuların yokluğunu hissettirmeyeceğini belirtti. Eskişehirspor ve Kayserispor’un ligde bulunduğu durum itibariyle kötü bir yerde olduğunu belirten Hakan Kutlu, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

MEHMET ARI: KAYSERİ’YE FİNALİN FİNALİNE GİDİYORUZ

Yarın akşam Kayserispor deplasmanında mücadele edecek olan Eskişehirspor’un basın sözcüsü Mehmet Arı, karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Mehmet Arı bir önceki haftada gerçekleşen Akhisar Belediyespor maçından istenen sonucun alınmadığını belirterek, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

Kayseri'ye finalin finaline gideceklerini açıklayan Mehmet Arı, Kayserispor karşısında alınabilecek kötü bir sonucun umutları daha da aşağıya çekeceğini söyledi. Ligde alt sıralarda bulunan diğer takımların da puan almaya başladıklarını vurgulayan Mehmet Arı, bunu Eskişehirspor lehine çevirebileceklerini düşündüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Kayserispor deplasmanında kaleci Boffin ve Emre Güral'ın kart cezalısı olmaları sebebiyle forma giyemeyeceklerini söyleyen Mehmet Arı, Kıvanç ve Kamil Ahmet'in ise hafif sakatlıklarının olduğunun bilgisini verdi.

BAKMADAN GEÇME!