Kayserispor – Boluspor maçı saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor – Boluspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Hangi kanalda yayınlanacak Ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 12:09

PTT 1.Lig 28.hafta Mücadelesi Kayserispor-Boluspor mücadelesi ile son bulacak.Süper Lig yolunda önemli bir maça çıkacak olan Kayserispor,kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor'u konuk ediyor. Ptt 1.Lig'de 57 Puan ile 1.sırada yer alan Kayserispor, 32 puan ile 14. sırada küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Boluspor ile karşılaşacak. Peki Kayserispor-Boluspor maçı hangi gün? Maç Saat kaçta? Hangi kanalda?

Haberin Devamı

Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde koordinasyon çalışmasıyla devam etti.                                                                   

Bu ligde Kayserispor evinde 14 maçtır, toplamda ise 6 maçtır mağlubiyetsiz ilerliyor. Boluspor ise toplamda 4 maçtır galibiyet elde edemedi.

Kayserispor – Boluspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Hangi kanalda yayınlanacak Ayrıntılar...

HAKAN ÖZMERT’E KAYSERİSPOR TALİP

Sivasspor’un kadrosunde yer vermediği Hakan Özmert’e Kayserispor talip oldu.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, alternatif oyuncu olarak 30 yaşındaki ismi düşünüyor. Orta sahada görev yapan Hakan ligin ilk yarısında 7 maça çıktı. Öte yandan sezon başında büyük umutlarla kadroya katılan Yakubu’dan kulüp bulması istendi. Kayserispor etkili bir forvet almak için arayışını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Peki heyecanla beklenen Boluspor– Kayserispor maçı hangi kanalda? Saat Kaçta yayınlanacak?

Boluspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan PTT 1. Lig maçı 17 Ocak 2016 Pazar günü saat 13.30 da başlayacak. Maç Trt Avaz’da canlı olarak izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!