Kastamonuspor- Akhisar Bld. maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Kastamonuspor- Akhisar Bld. maçı saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak  İşte ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 18:15

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor- Akhisar Bld. maçının tarihi belli oldu. Kupada 4. hafta müsabakalarının tarihleri netlik kazandı. TFF'den yapılan açıklamaya göre 9-12 Ocak 2016'da kupada 4. Hafta maçlarının heyecanı yaşanacak.

Haberin Devamı

Peki Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor- Akhisar Bld. maçı ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda oynadığı ilk 2 maçta Galatasaray ve Karşıyaka'ya yenilen Akhisar Belediyespor, erken pes etmemekte kararlı. Yeşil siyahlılar kupada Kastamonuspor 1966'yla Cumartesi günü iç sahada, salı günü ise deplasmanda oynanacak iki karşılaşmayı da kazanıp kupada devam etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da teknik direktörü Cihat Arslan , ilk yarıdaki başarılarını sezonun ikinci yarısına da taşımak istediklerini söyledi. Ligde devre arası tatilinin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanan yeşil-siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor’da 1966 ile 9 Ocak Cumartesi günü Manisa19 Mayıs Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Cihat Arslan ligin ilk devresini iyi geçirdiklerini ancak ikinci yarının daha büyük öneme sahip olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

Kastamonuspor, 12 Ocak Salı günü Akhisar Belediyesi  ile karşı karşıya gelecek. Yeşil siyahlıların bu zorlu mücadelesi  saat 12.00’de

A Spor kanalından naklen yayınlanacak.

Kastamonuspor- Akhisar Bld. maçı saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak  İşte ayrıntılar...

BAKMADAN GEÇME!