KASKİ, Avrupa Kupası'na kilitlendi

Güncelleme Tarihi:

KASKİ, Avrupa Kupasına kilitlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2012 14:27

FİBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselen Kayseri KASKİ Spor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, kulüp başkanı Ender Batukan, antrenör Ayhan Avcı ve teknik heyet, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

KASKİ Spor Kadın Basketbol Takımı'nı Büyükşehir Belediye'nin brifing salonunda ağırlayan Mehmet Özhaseki, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'yi Avrupa arenasında temsil eden KASKİ Spor'u tebrik etti.
Takımın asıl hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu belirten Başkan Özhaseki, “Takımı bu hedefe ulaştıracak basketbolcularımız var. Kupayı kazanırsak, bunun tadını ve keyfini hep birlikte çıkarırız. Biz bunun arzusu içerisindeyiz. Ümit ediyoruz ki şampiyon oluruz” dedi.

FİBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na finale yükselmenin bile büyük bir başarı olduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, “Finale yükselmek çok güzel bir duygu. Özel bir gayretle bu maça hazırlanmak gerekiyor. Bu noktaya geldikten sonra finali koparıp, kupayı kazanmak istiyoruz. Basketbolcularımız kupayı kazanınca belki de bu başarısını yıllar sonra torunlarına anlatacak. Takımla birlikte ben de Rusya'ya gideceğim. Özel uçak tutacağız. Aktarmalı sefer basketbolcularımızı yorabilir” diye konuştu.

KASKİ Spor Antrenörü Ayhan Avcı da herkesin final oynayabileceğini ancak kupayı kazanmanın zor olduğunu söyledi. Kupayı Kayseri'yi getireceklerinden emin olduklarını ifade eden Avcı, “Artık son noktaya geldik. Zor bir maç olacak. Ölene kadar yanımızda götürebileceğimiz bu kupayı kazanacağız, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Takımın ABD'li oyuncusu Nakia Sanford ise Kayseri halkının kendilerine verdiği desteği arkalarında hissettiklerini ifade ederek, bu noktaya gelene kadar çok çalıştıklarını söyledi.
Mehmet Özhaseki, konuşmaların ardından basketbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.

Kayseri KASKİ Spor, Avrupa Kupası finalinde, Rusya temsilcisi Dinamo Kursk takımı ile 15 Mart'ta Kayseri'de, rövanşını ise 22 Mart'ta Rusya'da oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!