Kasımpaşa - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 14:16

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında son karşılaşma Kasımpaşa ve Gençlerbirliği arasında yaşanacak. Ligde yükselmek için uğraşan her iki takım da gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladılar. Karşılaşmanın nasıl geçeceği ise büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Kasımpaşa – Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunun heyecanlı maçları devam ediyor. Ligin ikinci yarısındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşı karşıya gelen ve karşılaşmadan 2 – 1 mağlup olarak ayrılan Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ile oynadığı maçtan ise 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmış ve iki haftada sadece 1 puan alabilmişti.

Öte yandan yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile ikinci yarıya iyi başlayan Gençlerbirliği ise iki maçını da galibiyetle sonlandırmıştı. Gençlerbirliği Kasımpaşa karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak ve bu seriyi sürdürmek istiyor.

KASIMPAŞA – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

8 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda başlayacak olan Kasımpaşa – Gençlerbirliği karşılaşmasını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen izlenebilecek.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLET FİYATLARI

8 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da gerçekleşecek olan Kasımpaşa – Gençlerbirliği maçı bilet fiyatları şu şekildedir:

1. Kategori - 40,00 TL

2. Kategori - 20,00 TL

3. Kategori - 10,00 TL

Misafir  - 20,00 TL

Kasımpaşa - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

GENÇLERBİRLİĞİ KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği maç için hazırlıklarını sürdürdü. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmanda ısınma koşusuyla hazırlık yapan Gençlerbirliği, daha sonra yarı sahada pas çalışmaları yaptı.

Sonrasında iki gruba ayrılan Gençlerbirliği takımı şut çalışmalarıyla idmana devam ederek, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİMİNDEN KOMBİNE KART ATAĞI!

Ligin ikinci yarısına ard arda 2 galibiyetle başlayan Gençlerbirliği takımı küme düşme hattından da uzaklaştı. Yaşananların ardından Gençlerbirliği yönetimi taraftarlar için kombine kart atağına geçti.

Yönetim sezonun ikinci yarısında oynanacak olan karşılaşmaları 19 Mayıs Stadı’nda izlemek isteyen taraftarlar için 9 Şubat 2016 Salı günü saat 11:00’da maraton tribünü kombine kart satışını başlatacak.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA’DA 3 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Gençlerbirliği ile yapacağı maç öncesinde 3 oyuncusu sarı kart sınırında bulunan Kasımpaşa takımında Adem Büyük, Olivier Veigneau ve Andre de Castro bu akşam oynanacak müsabakada da kart görmeleri halinde Spor Toto Süper Lig 21. Haftasında Fenerbahçe ile oynanacak olan maçta cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek.

Öte yandan Kasımpaşa’da sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile yeni transfer Bengali Fode Koita’nın bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyeceği bilgisi verildi.

BAKMADAN GEÇME!