Kartal Recep’i satıyor

Güncelleme Tarihi:

Kartal Recep’i satıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Seba, 12 yıldır Beşiktaş formasını giyen tecrübeli futbolcuya, ‘‘Toshack seni istemiyor. Kendine kulüp bul, bonservisinde indirim yapacağız’’ dedi.

İPLER KOPTU

Siyah beyazlı takımda forma giydiği 12 yılda 5 lig, 5 Türkiye Kupası Şampiyonluğu'nda imzası bulunan, neredeyse adı Beşiktaş'la bütünleşen kaptan Recep, Başkan Seba ile yaptığı toplantıda hiç ummadığı bir durumla karşılaştı. Recep'i sorgulayan Seba, ‘‘Seninle çalışmak istemiyoruz. Hizmetlerine teşekkür ederiz’’ deyip kapıyı gösterdi.

HESAP SORDU

Transfer komitesi üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Süleyman Seba, Recep'e sert çıkarak, 27 Mayıs 1998 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde çıkan açıklamaları konusunda hesap sordu. Tecrübeli futbolcunun yanıtı ise, ‘‘Bu açıklamaların bir tanesine yalan deyin’’ şeklinde oldu.

KENDİNE KULÜP BUL

Recep'in bu sözlerine sinirlenen Başkan Seba ise, ‘‘Toshack seni istemiyor. Kulüp bul, bonservisinde indirim yapacağız. Geçmişte yaptığın hizmetlerin karşılığını fazlasıyla verdik. Toshack ne derse onu yapmak zorundayız. Bizim için sembol oyuncu olmak önemli değil’’ dedi.

SORUN OLMADIM

Kulüpten üzgün bir şekilde ayrılan Recep şunları söyledi: ‘‘Yönetim resmen beni sevdiğim renklerden kopardı. Bugüne kadar en çalışkan oyuncudan daha çok çalıştım. Sezon başında yedek kaldım, kulübe zarar vermemek için sustum. Takım arkadaşlarıma sorsunlar, en ufak sorunum olmadı. Bilakis birleştirici oldum.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!