Karatede 3 birincilik

Güncelleme Tarihi:

Karatede 3 birincilik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2007 15:06

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ve 16 ülkeden 600'ün üzerinde sporcunun katıldığı 2. Uluslararası Banzai Karate Turnuvası'da Haldun Alagaş, Okay Arpa ve Yunus Erşeker birinci oldu.

Turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'dan katılan milli sporcu Haldun Alagaş büyükler 78 kiloda birinci olurken, 70 kiloda mücadele eden Yunus Erşeker gençlerde birinci, büyüklerde de ikinci oldu. Gençlerde Yunus Caymazoğlu, Hasan Kurt, İsmail Hakkı Şen sıkletlerinde üçüncü olurken, Okay Arpa artı 78 kiloda birinci, açık sıklette de ikinci oldu.

Turnuvayı düzenleyen Banzai Spor Klübü'nün Başkanı Veysel Buğur, turnuvaya bu yıl bazı ülkelerin milli takım düzeyindeki sporcularını getirdiğini, bunun da turnuvanın önemini arttırdığını belirtti. Buğur, Uluslararası Banzai Karate Turnuvası'nı geleneksel hale getirmek istediğini de kaydetti.

Turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor adına Haldun Alagaş, Yunus Caymazoğlu, Okay Alpa, Abdullah Gürer, Ramazan Ülker, İsmail Hakkı Şen, Hasan Kurt, Yunus Erşeker katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!