Karate şampiyonası başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Karate şampiyonası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 16:05

Kocaeli'de yarın başlayacak 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'na 50'yi aşkın ilden bin 200'e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye Karate Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak şampiyonaya 50'yi aşkın ilden yaklaşık bin 200 sporcunun katılması bekleniyor.

Şampiyonanın ilk gününde sabah seansında "Ümit", "Genç" ve "21 Yaş Altı" kategorilerinde kata müsabakaları yapılacak, akşam seansında ise "Ümit Kadın" ve "Genç Kadın" kumite elemeleri ve finalleri gerçekleştirilecek.

Şampiyonada kategorilerinde dereceye girecek sporcular, 15 Eylül Pazar günü milli takım seçmelerine katılacak. Seçmelerde başarı gösteren karateciler, Türkiye'yi kasımda İspanya'da yapılacak Dünya Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası'nda temsil edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, şubatta Konya'da düzenlenen Avrupa Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası'nda tarihi bir başarı yakaladıklarını, bunu sürdürmek için Kocaeli'deki organizasyona tüm sporseverleri beklediklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!