Karaman 25 ve 26. hafta dedi

Güncelleme Tarihi:

Karaman 25 ve 26. hafta dedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2009 17:05

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, ligin 25 ile 26. haftalarının kendileri için çok daha farklı haftalar olacağını belirterek, "İnşallah hep beraber o haftalar zirvenin tam içinde olan bir Trabzonspor izleyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımın antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünal Karaman, ligin enteresan bir şekilde geçtiğini belirterek, "Çok erken dönemde beklemediğimiz kayıplar yaşadık. Bizim yaşadığımız kayıpların bir benzerini şimdi zirvedeki takımlar yaşıyor" diye konuştu.

Zirvedekilerin puan kayıplarının yanı sıra Anadolu takımlarının ciddi yükselişlerinin söz konusu olduğunu ifade eden Karaman, şöyle devam etti: "Kayserispor'u liderliğinden dolayı tebrik ederim. Tolunay hocamı da tebrik ederim. Bursaspor'un da çıkışı var. Biz nasıl o sorunları yaşayıp aşmışsak büyük takımlar da bu şekilde düşüş devam ettirmeyeceklerdir. Büyük takımlar onun için büyük takım olmuşlardır. Mutlaka çıkış dönemine gireceklerdir. Takımın moral motivasyonu yükseldi. Şenol hocanın gelmesi takıma önemli katkı yaptı, şehri bütünleştirdi. Bununla beraber arzu ettiğimiz sonucu aldık. Geleceğe daha güvenle bakabilmemiz olası. Şimdi 25 ile 26. haftalar bizim için çok çok daha farklı haftalar olarak değerlendirilebilir. İnşallah o haftalar artık zirvenin tam içinde olan bir Trabzonspor'u hep beraber izleyeceğiz."

Haberin Devamı

Karaman, transfer döneminde her takımın transfer yapma hakkının bulunduğunu dile getirerek, "Eğer transfer dönemi hak olarak verilmişse her kulüp bunu değerlendirilebilir. Futbolcuya şans verilirse memnuniyetsizlik duyanlar kulüp değiştirmek isteyebilir. Trabzonspor'un, takip ettiği oyuncular ve ciddi çalışmaları var. Şenol hoca ile fikir paylaşımı yapıp kendisini haberdar edeceğiz. Rekabeti artırma noktasında oyuncu olursa transfer yapılabilir" ifadelerini kullandı.

Karaman, Trabzonspor'a geldiği andan itibaren görevinin hizmet olduğunu belirterek, "Şimdiki görevim de Trabzonspor'a hizmet. Dolayısıyla bir görev değişikliğim söz konusu değil" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!