Karabük'te sahada Pazartesi gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Karabükte sahada Pazartesi gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 14:18

Galatasaray’da bu akşam oynanacak Kardemir Karabükspor maçı öncesi “Podolski oynayacak mı?” sorusunun cevabını Hürriyet veriyor...

Haberin Devamı

Galatasaray'da gidecek mi kalacak mı tartışmaları süren Alman yıldız Podolski, Karabük'te ilk 11’de olacak… Ama, özellikle adı bugünlerde Çin ve Japon kulüpleri ile anılan Alman yıldızın sarı kırmızılı kulüpteki kaderi pazartesi günü belli olacak.

Podolski bugün Karabük’te ilk 11’de sahaya çıkacak, pazartesi günkü zirvede de Alman oyuncunun kaderi netlik kazanacak…

İşte sarı kırmızılı kulübün çatısı altında yaşanan Podolski gerçekleri…

7.5 MİLYON EURO İSTEDİLER
1- Podolski için Çin'den aslında sarı kırmızılı kulübe resmi teklif yoktu. Menajerler, Beijing Gouan Kulübü’nün Podolski ile ilgilendiğini iletti.
Galatasaray'da 2.5 milyon Euro’ya aldığı Podolski için Çin kulüplerinden 7.5 milyon Euro istediğini belirtti. Yönetim bu gelir karşılığında Poldi'yi bırakacaktı.
Podolski'nin menajeri Nassim Touihri 10 gün önce Podolski-Çin transferi için devreye girdi.

MENAJERİ DEVREYE GİRDİ
2- Nassim Touihri, geçen pazar gecesi yöneticileri aradı ve " Podolski'nin Çin'e transfer ihtimali yok. Ama başka teklifler var" dedi. Faslı menajer Pazartesi günü İstanbul'a geldi ve Florya'da Podolski zirvesi gerçekleştirildi

FLORYA'DA ZİRVE
3- Kupa maçı için Elazığ'a hareket etmeden önce Florya'daki bu görüşmeye menajeri ile birlikte Podolski de katıldı. Menajer Touihri, Japonya'nın Vissel Kobe Kulübü ile Alman oyuncu için görüştüğünü açıkladı.

5-6 MİLYON EURO YETER
4- Ancak Japon futbol pazarındaki ödenen bonservis rakamlarının Çin'e göre düşük olduğu da Galatasaray’a iletildi. Sarı kırmızılılar, '5-6 milyon Euro’luk bir teklif versinler. İşi bitirelim' dedi. Yani Galatasaray yönetimi ortada dolaşan ve iddia edilen 8 milyon Euro gibi bir rakam istemedi.

KADER GÜNÜ PAZARTESİ
5- Evet, Podolski konusunda kader günü Pazartesi. Vissel Kobe'nin teklifi ile beraber Podolski yönetim ve menajeri bir karar alacak. Galatasaray yönetiminin ön görüsü ise şu; Japonlar 5-6 milyon Euro’yu verecek ve iş bitecek.

YÜZDE 100 SAHADA YÜZDE 80 GİDİYOR
6- Bu gece de Podolski, cezalı Sneijder’in yerine ilk 11’de sahaya çıkacak. Karabükspor maçında Podolski yüksek ihtimalle son kez sarı kırmızılı formayla boy gösterecek…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!