Kaptan'ın dopingi

Güncelleme Tarihi:

Kaptanın dopingi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonsporlu Ogün, Altay maçının devre arasında takım arkadaşlarını, ‘‘Bize böyle yıkılmak, pes etmek yakışır mı? Yıkılmak, pes etmek yok. Mücadele var, onur kavgası var’’ diyerek ateşledi.

Arka arkaya hüsran

Ligin ilk haftasında evinde G.Antep'e yenilen, UEFA Kupası ilk maçında Polonya'da Krakow'a farklı skorla boyun eğen Trabzonsporlu futbolcular için Altay maçı bir onur savaşıydı. Ve bordo mavililer İzmir'deki karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 yenik kapatarak başları önde soyunma odasının yolunu tuttu.

Ogün gürledi

Derin bir sessizliğin hakim olduğu soyunma odasında kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Kısa süren suskunluğun ardından Kaptan Ogün daynamadı ve gürledi: ‘‘Arkadaşlar, biz bu kadar kötü müyüz? Bize böyle kolay yıkılmak, pes etmek yakışır mı? En küçük bir darbede yerle bir mi olacağız?’’

Pes etmediler

Herkes Ogün'ü dinliyordu. Devam etti Kaptan: ‘‘Haydi sahaya çıkıp gerçek Trabzon'u gösterelim. Yıkılmak yok, pes etmek yok. Mücadele var, onur kavgası var’’ dedi. Futbolcular toparlandı, ikinci yarı için çıkış tünelinin yolunu tuttu. Ve Trabzonspor ikinci 45 dakikaya dört gol sığdırıp maçı 5-2 kazandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!