Kaptan Selçuk İnan'dan Burak'a fırça!

Güncelleme Tarihi:

Kaptan Selçuk İnandan Buraka fırça
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2015 21:47

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı maçın ilk yarısında Selçuk İnan ile Burak Yılmaz arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 26.dakikasında Galatasaray kaptanı Selçuk, Kasımpaşalı Donk'tan 4-5 hamle yapmasına rağmen topu alamayan Burak'a sinirlendi.
Özel hayatında çok yakın arkadaş olduğu Selçuk'un sert çıkışı sonrasında bir an şaşıran Burak'ın daha sonra, "Sakin ol abi, ne yapıyorsun" cevabını verdiği öğrenildi.

Kaptan Selçuk İnandan Buraka fırça

BURAK YILMAZ: HER SEZON AYNI ŞEYLER YAŞIYORUZ
Burak Yılmaz, maç sonrasında yaptığı açıklamada camia olarak zor günler yaşadıklarını ancak bunun üstesinden geleceklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, "Her sene zor bir dönemden geçip şampiyon oluyoruz. İnşallah toparlanıp yine biz şampiyon olacağız. Takım ve camia olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ama bunun üstesinden gelebilecek bir camia ve oyuncu topluluğuyuz. Öne geçtiğimiz maçlarda bunu koruyamadık. Hocamız eksiklerimizi söyledi ama bunu bugün çözemedik. Bursa maçını kazanıp çıkışa geçmeliyiz. Gol yiyince defans suçlanır. Ama defansı takım olarak yapmalıyız, bizlerin de suçu var" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!