Kaner: "Hedefimiz Avrupa kupalarında oynamak"

Güncelleme Tarihi:

Kaner: Hedefimiz Avrupa kupalarında oynamak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2001 00:00

İkinci yarı hazırlıkları için Türkiye’ye gelen Ömer Kaner’in çalıştırdığı Polonya Ligi lideri Pogon Szczecin takımı, bugün Dereağzı Tesisleri’nde çalıştı. Pogon, yarın da Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapacak.
Haberin Devamı

Kaner yönetimindeki idmanda, futbolcular dar alanda pas çalışmasının ardından, kanatlardan yapılan ortalarla şut çalışması yaparak, antrenmanı tamamladı.

İdman sonrası Kaner, futbolcularını alışveriş yapmaları için Akmerkez’e götürdü.

KANER: "FENERBAHÇE İLE OYNAMAK MUTLULUK VERİCİ"

Ömer Kaner, Fenerbahçe gibi güçlü bir ekiple, yarın hazırlık maçı oynayacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımının ikinci yarı hazırlıklarına geçen hafta başladığını ve kamp için 2 gün önce İstanbul’a geldiklerini hatırlatan Kaner, "Henüz futbolcularım maç oynamak için hazır değil ancak Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapmak bize büyük moral verir. Futbolcularım da, Fenerbahçe ile oynayacakları için oldukça heyecanlı ve istekliler" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK"

Pogon Szczecin takımının şu an Polonya Ligi lideri olduğunu hatırlatan Kaner, "Biz ilk yarıda başarılı maçlar çıkarıp, ligi birinci sırada tamamladık. Ancak bu bizi rehavete sokmamalı. Devre arası kampını en iyi şekilde değerlendirerek, sezon sonunu da zirvede tamamlamak amacındayız" dedi.

Kaner, Polonya’da liglere yaklaşık 3 ay ara verildiğini ve ikinci yarının mart ayında start alacağını da hatırlatarak, "Takımımı gelecek sezon mutlaka Avrupa kupalarında oynatmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

Kaner, bir Türk teknik adam olarak, Polonya’da çalıştırdığı ekibi üst sıralara taşımanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Pogon Szczecin takımının, bundan önce önemli bir başarısının olmadığını da kaydeden Kaner, "Szczecin kenti futbolda başarıya susamış. Futbolu da çok seviyorlar. Ben de Türkiye’yi bu ülkede en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Hedefim, takımımı sezon sonunda da zirvede tutarak, ilk şampiyonluğunu bir Türk antrenörle taraftarlarımıza yaşatmak" diyerek sözlerini tamamladı.

GÖKMEN:"HEDEFİM MİLLİ FORMAYI GİYMEK"

Pogon Szczecin takımında forma giyen Türk futbolcusu Gökmen Kore ise hedefinin, bir gün milli takım formasını giymek olduğunu söyledi.

Orta sahanın solunda oynayan 22 yaşındaki futbolcu, geçen yıl Çek Cumhuriyeti Ligi’nde forma giydiğini, sezon başında ise Pogon’a transfer olduğunu hatırlatarak, "Yurtdışında ilk zamanlar zorluk yaşadım. Ancak sonradan alıştım. Burada Ömer Kaner ile birlikte Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Artık hedefim milli formayı giyebilmek" dedi.

"3 BÜYÜKLERDE OYNAMAK İSTERİM"

Türkiye’de gelecek yıllarda futbol oynamak istediğini de belirten Gökmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Futbola Galatasaray altyapısında başladım. Daha sonra da yurtdışına çıktım. Amacım, Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray’da forma giymek. Anadolu takımlarından da teklif gelirse değerlendiririm. Ancak şimdilik Polonya’da mutluyum ve takımımın başarısı için ter döküyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!