Kamp bize yaradı

Güncelleme Tarihi:

Kamp bize yaradı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, Antalya kampının kendileri için çok iyi geçtiğini söyledi. Bordo mavililer bugün Sidespor ile bir hazırlık maçı oynayacaklar.

Beşiktaş maçına Antalya'da hazırlanan Trabzonspor, dün tek çalışma yaptı. Teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı, kamp yaptıkları Hotel Sol Belvil'in sahasındaki antrenmandan sonra futbolcularına izin verdi.

Bordo mavili takımın Hırvat futbolcusu Vugrinec, dün sabah yarım sahada yapılan çift kalede mücadeleci oyunuyla teknik heyetten tam not aldı. Orta sahada girdiği bütün ikili mücadeleleri kazanan Hırvat futbolcu, verdiği gol paslarının yanı sıra kale önünde ayağına gelen topları da gole çevirdi.

Bordo mavili futbolcunun formundan memnun kalan Ahmet Suat Özyazıcı, ‘‘Antalya kampı bize yaradı. Futbolcularımızda olumlu değişiklikler var. Beşiktaş maçı için galibiyet iddiamız kesinlikle sözde kalmayacak’’ dedi.

Özyazıcı, bugün Sidespor'la yapacakları hazırlık maçında Beşiktaş maçının taktiğini deneyeceklerini ve İnönü'de sahaya süreceği ilk 11'i belirleyeceğini de sözlerine ekledi. Sidespor ile yapılacak maç saat 14.00'te başlayacak.

AKDENİZ’DEKİ KARADENİZLİLER

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Beşiktaş ile cumartesi günü yapacağı lig maçına Akdeniz'de hazırlanıyor. Bordo mavililerin çalışma temposundan memnun olduğunu belirten Özyazıcı, ideal 11'in bugünkü Side maçı sonrası netleşeceğini söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!