Kadınlarda sürpriz yok

Güncelleme Tarihi:

Kadınlarda sürpriz yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2013 01:29

Dün başlayan Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda tek kadınlarda Radwanska ve Li Na beklenildiği rakiplerini rahat geçip 2. tura yükseldi.

Haberin Devamı

TENİS takviminin son Grand Slam’i olan Amerika Açık’ın ilk gününde tek kadınlarda sürpriz yaşanmadı. Turnuva’nın 3 numaralı seribaşı Polonyalı Agnieszka Radwanska, 1 saat 3 dakika süren karşılaşma sonrasında İspanyol Silvia Soler-Espinosa’yı 6-1 ve 6-2’lik setlerde devirdi ve ikinci tura çıktı. Dün sahne alan 5 numaralı seribaşı Li Na ise 1 saat 4 dakikada Ukraynalı Olga Govortsova’yı 6-2’lik iki setle turnuva dışına itti.

Venus de turladı

İlk gün korta çıkan bir diğer isim ise Venus Williams’dı. Dünya 1 numarasının ablası, Wimbledon’da yarı finale çıkan Belçikalı Venus Kirsten Flipkens’i 84 dakikada 6-1, 6-2’lik setlerle turnuva dışına itti.
Favorilerin teklemediği turnuvada ilk günün diğer sonuçları ise şöyle: Laura Robson-Lourdes Dominguez Lino: 7-5, 6-0, Lauren Davis-Carla Suarez Navarro: 0-6, 0-6, Coco Vandeweghe-Aleksandra Krunic: 6-4, 7-6, Patricia Mayr-Achleitner-Magdalena Rybarikova: 7-6, 6-3

BAKMADAN GEÇME!