Kadıköy Notları

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy Notları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kubilay ve Atilla kulüp arıyor

Fenerbahçe'de Löw tarafından kadroya alınmayan Kubilay, Atilla ve B.Saffet'e henüz talip çıkmadı. Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım, gelecek teklifleri değerlendireceklerini söyledi. Üç futbolcunun da bonservis bedelleri açıklanmadı.

G.Saray maçı F.Bahçe Stadı'nda

Fenerbahçe'nin 26 Temmuz'da Galatasaray ile oynayacağı TSYD Kupası birinci maçı Kadıköy'de oynanacak. Yapılan anlaşma gereği, TSYD Kupası'nın final maçı ise Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak.

Rüştü’den şampiyonluk sözü

Fenerbahçe Kaptanı Rüştü Rençber, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Yeni Teknik Direktör Joachim Löw ile birlikte bütün kupalara göz diktiklerini söyleyen Rüştü, Avrupa'da da iddialı olduklarını ifade ederek, ‘‘Bu sezon güçlü bir kadro oluşturduk. Arkadaşlarımızla şampiyonluğa inandık’’ dedi.

Kiğılı'dan teşekkür

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı yazılı bir açıklama yaparak, Almanya kampı sırasında kendilerine yakın ilgi gösteren Karlsruhe Başkonsolosluğu, spor yazarları ve TSYD, THY Stuttgart Temsilciği, Alman Futbol Federasyonu ve Vier Jahreszerten Oteli yetkililerine teşekkür etti.

Stada beş milyarlık makyaj

Fenerbahçe Stadı yeni sezon için hazırlandı. GSGM Kadıköy İlçe Müdürü Şahin Ayrım, ‘‘Beş milyar liralık masrafla stadın hazırlıklarını tamamladık’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!