K1 bayanlarda Sinem Özdemir finalde

Güncelleme Tarihi:

K1 bayanlarda Sinem Özdemir finalde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2012 14:08

Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda K1 bayanlar 48 kiloda Sinem Özdemir finale yükseldi.

Ankara Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda, K1 (Tam temas) bayanlar 48 kilo yarı final maçında Sinem Özdemir, Bulgar Plamena Tsigularova ile karşılaştı.

Sinem Özdemir, maça kötü başlamasına rağmen, ikinci raunttan itibaren taraftarın da desteğiyle oyuna üstünlüğünü koydu ve mücadeleden 2-1 galip ayrılarak finale adını yazdırdı.

Aynı kategorideki bir diğer yarı final maçında da bayanlar 52 kiloda mücadele eden Yeliz Koblay, Sırp Sanja Sucevic'e 3-0 kaybederek final şansını kaybetti.
Low kick (Alçak vuruş) erkekler 75 kiloda ringe çıkan Kadir Taştan, Hırvat Manuel Smoljan'a karşı rahat bir maç çıkararak 3-0'lık üstünlük kurdu ve yarı finale yükselme başarısını gösterdi.

Light contact (Hafif vuruş) erkekler 84 kilo çeyrek final maçında Yavuz Selim Din, İtalyan rakibi Michele Mountady'a, aynı sınıfta erkekler 63 kiloda da Nurettin Diler, Ukraynalı Kostyantyn Demoretskyy'e 3-0 yenilerek elendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!