İzmir'de spor şöleni

Güncelleme Tarihi:

İzmirde spor şöleni
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2010 17:26

İzmirli sporseverler, yarın hentbolda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bayan ve erkek takımlarının Avrupa kupalarındaki maçlarının yanı sıra voleybolda Arkas Spor-Fenerbahçe, basketbolda da Pınar Karşıyaka-Banvit müsabakalarını izleme fırsatı bulacak.

Hentbolda, Bayanlar Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3. tur ilk maçında yarın Norveç'ten Byasen ile Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda saat 15.00'te karşılaşacak.

Letonya'dan Ivars Cernavskis ile Edmunds Bogdanovs yöneteceği müsabakanın rövanşı bir gün sonra yine Celal Atik Spor Salonu'nda saat 18.00'de oynanacak.

-ERKEKLER DE AVANTAJ PEŞİNDE-

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Erkek Takımı ise Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. tur ilk maçında yarın Bosna Hersek'ten HC Izvidac ile karşılaşacak.

Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı, Sırbistan'dan Aleksandar Pandzic ile Ivan Mosorinski yönetecek.

Müsabakanın rövanşı 27 Kasım Cumartesi günü Bosna Hersek'te oynanacak.

-ARKAS SPOR İLE FENERBAHÇE 36. KEZ-

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde ilk 5 haftada sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Fenerbahçe ile Arkas Spor yarın saat 16.30'da Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Hafta içinde Avrupa kupalarında mücadele eden iki ekipten Arkas Spor, Slovenya'da oynadığı GM Capital Erkekler Avrupa Challange Kupası 2. turu maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen Marchiol Vodi'yi 3-2 yenmiş, Fenerbahçe ise Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın Sisley Treviso takımına 3-2 mağlup olmuştu.

Ligde son 3 sezondur play-off yarı finalinde rakibini saf dışı bırakmayı başaran Fenerbahçe'nin ligde oynanan 35 karşılaşmada galibiyet sayılarında 19-16 üstünlüğü bulunuyor.

-AVRUPA'DAN SONRA LİG-

Basketbolda, FIBA Eurochallenge Kupası (G) Grubu'nda ilk maçında İzmir'de Hırvat temsilcisi BC Zadar'ı mağlup etmeyi başaran Pınar Karşıyaka, Beko Basketbol Ligi'nde yarın saat 18.00'de Banvit'i Karşıyaka Spor Salonu'nda konuk edecek.

Avrupa kupalarında bu haftayı galibiyetle kapatan 2 ekip, geçen sezon play-off ilk turunda karşılaşmış, Banvit seride rakibini 3-1 geçmeyi başarmıştı.

İki takımın şu ana kadar normal sezonlarda oynadığı 12 müsabakada Banvit'in 7, Pınar Karşıyaka'nın ise 5 galibiyeti var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!