"İyi basketbol oynamadığımız için üzgünüm"

Güncelleme Tarihi:

İyi basketbol oynamadığımız için üzgünüm
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 10:23

Fenerbahçe'de, başantrenör Roberto Iniguez, "Kazandığımız için mutluyum ama iyi basketbol oynamadığımız için üzgünüm" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Canik Belediyesi'ni deplasmanda 71-68 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü, Iniguez karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında iyi oyun oynamadıklarını belirtti. Iniguez, "İlk yarıda ciddi oynamadık. Üçüncü periyotta iyi savunma yaptık ama yeterli olmadı. Fenerbahçe'nin koçu ve çalışanıysanız her maçı kazanmak zorundasınız. Bu bilinçteyiz. Avrupa Ligi maçından geldik ama bu bahane değil her maçı kazanmak zorundayız" diye konuştu.

İspanyol antrenör, Canik Belediyesi'nin iyi mücadele ettiğini söyleyerek, "Bugün kazandığımız için mutluyum ama iyi basketbol oynamadığımız için üzgünüm. Canik Belediyesi iyi bir takım, iyi mücadele ediyorlar. Üst sıralarda olması gereken bir takım, onları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Canik Belediyesi Başantrenörü Ekin Baş ise iyi oyun sergilediklerini kaydetti. Fenerbahçe'ye karşı iyi mücadele ettiklerini ve kazanmaya çok yakın olduklarını dile getiren Baş, "Sezon başında beri hedeflerimiz için mücadele ediyoruz. Rakibin hiçbir önemi yok. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray... Hiçbirinden çekinmiyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Fenerbahçe karşında sakat ve eksik olan oyuncularımıza rağmen iyi oynadık. Kazanmaya çok yakındık" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye karşı iyi mücadele ettiklerini ifade eden oyuncu Belgin Onbaşı ise iyi basketbol oynamaya çalıştıklarını söyledi. Onbaşı, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'yi yenebilirdik. Ama maçın sonunda Dora Horti'nin sakatlanması, Quianne Nehma Chaney'in oyundan çıkması maçı onların lehine çevirdi. Fenerbahçe takımı Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen bir takım. Onun için bu sonuçtan ve verdiğimiz mücadeleden dolayı bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!