İsviçre ve Portekiz'de 2 önemli sakat

Güncelleme Tarihi:

İsviçre ve Portekizde 2 önemli sakat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2008 20:24

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (A) Grubu'nda Türkiye'nin rakipleri olan İsviçre ve Portekiz'de 2 önemli sakatlık yaşandı.

Haberin Devamı

İşte Frei'ın yıkıldığı an...

FREİ AĞLADI

Çek Cumhuriyeti karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Frei, 43. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemedi. Golcü futbolcunun tedavisi yaklaşık 3 dakika sürerken, imlk yarının bitmesi nedeniyle oyuna kimse dahil olmadı. Frei'in sakatlığının ciddi olduğu yüzünden okunurken, İsviçreli futbolcu gözyaşlarını tutamadı. Golcü futbolcunun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak ancak ilk bulgulara göre 11 Haziran'daki Türkiye maçında oynamasının çok zor olduğu bildirildi.

Bu arada Frei, ilk yarının son anlarında tedavi olurken Türk futbolcu Eren Derdiyok ısınmaya başladı. Ancak teknik direktör Kobi Khun Frei'ın yerine Eren derdiyok'u değil, bir başka Türk oyuncu Hakan Yakın'ı alarak ikinci yarıya başladı.

QUİM TURNUVAYA VEDA ETTİ

Elinde bir sakatlığı olan Portekiz'in kalecisi Quim'in, kadrodan  çıkartılıp, Avrupa Futbol Şampiyonası başlamadan turnuvaya veda etmek  zorunda kaldığı açıklandı.

Haberde, Benfica takımının kalecisi olan Quim'in sakatlığıyla bu akşamki maçta kaleyi Ricardo'nun kaleyi korumasının kesinlik kazandığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!