İsveç Milli Takımı'nda 4 sakat

Güncelleme Tarihi:

İsveç Milli Takımında 4 sakat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2000 00:00

(A) Milli Futbol Takımımzın haftasonunda 2002 Dünya Kupası grup eleme maçında karşılaşacağı İsveç'te sakatlar sorun oldu. Teknik direktör Tommy Soderberg İsveç Milli Takmı'nın 4 oyuncusu Melberg, Zuziç, Mjallby ve Bioklunt'un sakatlıkları nedeniyle defansta büyük boşluk yaşanacağı endişesiyle İFK Norköping takımının savunma oyuncusu Saarenpaa'yı acilen kampa çağırdı. İsveç Milli Takım Teknik Direktörü, Hakan'ın rahatsızlığı ve Türk Milli Takımı'nda Ümit'in olmamasından dolayı orta sahada meydana gelebilecek boşluktan dolayı biraz rahatladığını söyledi.
Haberin Devamı

Kennet Andersson takım arkadaşları Rüştü, Ogün ve Abdullah'a karşı oynamanın heyecanı içinde olduğunu belirtirken, Ogün ise ``Fiziksel bir maç olacak. Kennet çok iyi bir oyuncu. F.Bahçe'de takım arkadaşı olmamıza rağmen kendisiyle mücadele edeceğim'' dedi.

Şenol Güneş, Hakan'ın rahatsızlığının tedavi edildiğini ve maça yetiştirileceğini belirterek ``Hakan dünyanın en iyi kulüplerinde oynadı. İtalya'de henüz gol şansı olmadı. Ben kendisine `Senden gol beklemiyorum. Hakan gibi oyna' dedim'' dedi.

Okan ve Emre'nin yokluğu da İsveçliler'i rahatlattı. İsveç basını Hakan'ın rahatsızlığı ile ilgili olarak, ``Oh. Yıldız Şükür midesinden rahatsız'' manşetini attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!