İşte Ronaldinho gerçeği

Güncelleme Tarihi:

İşte Ronaldinho gerçeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2014 01:33

Beşiktaş’ın ‘nezaket ziyareti’ dediği görüşmede, tecrübeli futbolcu için nabız yoklandı

Haberin Devamı

1-ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, önce Brezilyalının menajeri ile yalnız görüşmek istedi ancak toplantıya futbol direktörü Özen de katıldı.

2-7 mİlyon’dan kapı açan Ağabey Assis, “Ronaldinho için 6 milyon Euro’ya indi. Çebi de, kulübün belİrledİğİ 3 milyon Euro’yu 4’e çıkardı.

3-Ronaldinho’nun bugün son kararı vereceği öğrenilirken kulübe yakın kaynaklar, “Cuma günü imzalar atılacak” iddiasını ortaya attı.

YENİ yıla ‘Ronaldinho transferi’ iddiaları ile giren Beşiktaş’ta, Brezilyalı dünya yıldızının ağabeyi ve menajeri Assis ile gerçekleştirilen görüşmenin detayları ortaya çıktı. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin daha önceden kararlaştırdığı görüşmeyi, tek gerçekleştirmek istediği öğrenildi. Ancak futbol komitesinden Deniz Atalay, Çebi’yi arayarak, görüşünün alınmasını istediği futbol direktörü Önder Özen’in de toplantıya katılmasını istedi.
Bunun üzerine Özen ile yönetici Metin Albayrak da Assis’le görüştü. Önder Özen, Ronaldinho’nun yaşının ilerlediğini, ancak teknik bir isim ve marka olduğu için transferinin uygun olacağını söyledi. Bunun üzerine Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Assis’in yanı sıra Türk menajer Furkan Şenol’la 2 saatlik görüşme yapıldı.

Haberin Devamı

6 MİLYON EURO VE BANKA GARANTİSİ

ASSIS, kardeşinin Beşiktaş’a gelmek istediğini, 7 milyon Euro’luk yıllık ücreti 6 milyona indirdi. Assis, maç başı 15 bin Euro ile ödemelerde banka garantisi talep ettiklerini dile getirdi. Dilerseniz bundan sonrasını, dün sabah telefonda görüştüğümüz İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’den dinleyelim...
- İlk görüşmemizde Beşiktaş Kulübü’nden 7 milyon Euro istenmişti. Biz de Beşiktaş Kulübü olarak kendisine 3 milyon Euro garanti para teklif ettik. Onlar 6’ya düşünce biz de 4 milyon Euro’ya çıktık. Biz kulübün vereceği paranın üstündeki farkın sponsorlar tarafından verilmesini önerdik.
Assis ise yarın (bugün) kesin kararlarını vereceklerini açıkladı. Görüşmeye futbol komitesinden Ahmet Kavalcı katılmadı. Kendisi olayları net bilmiyor. Henüz anlaşma yok. Kulübe yakın bazı kaynaklar ise, dünyaca ünlü yıldız ile imzaların cuma günü (yarın) atılabileceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

YÖNETiCi AHMET KAVALCI:

BiR Sponsor BULUNMASI şart

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Brezilyalı yıldız Ronaldinho’un aynı zamanda menajeri de olan ağabeyi Assis’in İstanbul’a geldiğini ve kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi’den randevu alarak görüştüğünü açıklarken “Ronaldinho ile ilgili resmi transfer görüşmeleri başladı. Maliyetini sponsorlar aracılığıyla karşılamak istiyoruz. Ancak mevcut durumdaki sorun, transferin maliyetini karşılayacak sponsorla henüz rakam konusunda anlaşabilmiş değiliz” ifadelerini kullandı.

Sponsor aranıyor

BEŞİKTAŞ Yönetimi pazarlama haklarını elinde bulunduran IMG-Doğuş ile dün toplantı yaptı ve Brezilyalı süper yıldız Ronaldinho için yıllık 2 milyon Euro verecek. sponsor bulmasını istedi.

Haberin Devamı

Kulüpten açıklama: Biz transfer görüşmedik

BEŞİKTAŞ’ın, dün resmi internet sitesinden yayımlanan Ronaldinho açıklamasında özetle şu ifadeler dile getirildi:
- Ronaldinho’nun menajeri ve ağabeyi Assis’in tatil için İstanbul’da bulunması sebebiyle gerçekleşen nezaket ziyaretinin, basın yayın organlarınca abartılarak yansıtılması ve bunun resmi bir transfer görüşmesi olarak sunulması, gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Beşiktaş, resmi transfer görüşmelerini KAP’a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) bildirmektedir. Ziyarette, transfer konusuna girilmemiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!