İşte isyanın perde arkası

Güncelleme Tarihi:

İşte isyanın perde arkası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Romanya'da Piatra Mare (Büyük Taş) otelinin ihalesine girebilmek için 6 aydır kaynak arayan Popescu, G.Saray'daki alacakları zamanında ödenmeyince sıkıntıya düştü...

İhaleye girecek

Ligin devre arasında ülkesine dönerken, 5 aydır arkadaşları ile birlikte parasını alamadığı için isyan bayrağı açan G.Saraylı Popescu'nun bu alacak feryadının perde arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Rumen futbolcu yakın dostlarına bu krizin gerisinde, almayı planladığı oteli elinden kaçırma korkusunun olduğunu söyledi.

Oteli çok istiyor

Eski diktatör Çavuşeşku'nun kayak yaptığı ve özelleştirmeye açılan Braşov'daki 4 yıldızlı Piatra Mare (Büyük Taş) otelinin önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesi için gerekli finansı bulmakta zorluk çeken Popescu, dostlarına Galatasaray ile arasındaki sorunun, mutlaka istediği bu oteli alabilmek için kaynaklandığını söylediği ortaya çıktı.

Hasan Şaş kaza yaptı

Milli takım ve G.Saray'ın başarılı oyuncusu Hasan Şaş, dün bir arkadaşının aracıyla Ankara'da kaza yaptı. Şaş, eski başkanı Osman Kolsuz'u ziyaret ettikten sonra Yeşilırmak Sokak'ta önüne aniden çıkan 12 yaşındaki Cemal Kaymakçı'ya çarptı. Kaza sonunda Kaymakçı hafif yaralanırken, ifadesi alınan Hasan Şaş serbest bırakıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!