İstanbul Üniversitesi açılış koşusu gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Üniversitesi açılış koşusu gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2016 18:49

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği bünyesinde bu sene sponsor firma Karspor desteği ile gerçekleştirilen “İstanbul Üniversitesi Açılış Koşusu” erkeklerde 3, bayanlarda 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Daima sporun ve sporcunun yanında olan İstanbul Üniversitesi Spor Birliği, bünyesinde 6 senedir düzenli olarak gerçekleştirilen ve bu sene öğrenci ve personellerinin yanı sıra dışarıdan katılıma da açılan koşuya 250 sporcu katılarak son derece yüksek performansa ve heyecana sahne olmuş, yarışlarda kıyasıya birincilik mücadeleleri verilmiştir.

6 sene önce İstanbul Üniversitesi Koşusunun başlamasını sağlayan Prof.Dr. Benan Müsellim de koşuda ter dökerek renk katmıştır.

20 Ekim 2016 Perşembe günü saat 15:00’da başlangıcı ve bitişi İstanbul Üniversitesi Spor Birliği binası önünde gerçekleşen koşuda ilk üçe giren sporculara madalyalarını Avcılar Belediye Başkanı Dr. H. Handan TOPRAK BENLİ, İ.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yavuz PADEM, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güven KAŞIKÇI, Spor Birliği Müdürü Hamdi ÖZCAN, Spor Birliği Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Bülent DURAN ve Cemal SARI tarafından takdim edilmiştir. Ayrıca koşuda derece yapan sporculara Karspor tarafından hediyeler verilmiştir.

İstanbul Üniversitesi açılış koşusu gerçekleştirildi

18-30 Yaş Erkekler Kategorisinde

1.Aykut TAŞDEMİR
2.Mestan TURHAN
3.Fatih KORKUNÇ

31-40 Yaş Erkekler Kategorisinde

1.Eser AKIŞ
2.Orhan BAŞIBÜYÜK
3.Volkan YILDIZ

41+ Yaş Erkekler Kategorisinde

1.Yaşar BIÇAKÇI
2.Hayrettin YILDIZ
3.Korkmaz ÖZDEMİR

13-30 Yaş Kadınlar Kategorisinde

1.Esra ŞANAL
2.Fatma KOSTAK
3.Meltem İLHAN

31+ Yaş Kadınlar Kategorisinde

1.Seda ÖZGÜÇ
2.Hicran ERDEMİR
3.Nesrin ERCAN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!