Isparta'da mesai başladı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada mesai başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yönetim, Altay galibiyetine karşılık futbolculara 125'er milyon lira prim verecek. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Denizlispor'un özel maç teklifini kabul etmedi.

TAKIM YORGUN

Altay maçından sonra bir gün izin yapan Ispartaspor, Yeni Turgutlu maçının hazırlıklarına dün başladı. Bu haftayı (Bay) geçecek olan pembe yeşilliler, Denizlispor'un bugün için hazırlık maçı yapma teklifine olumsuz yanıt verdi. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, ‘‘Çarşamba günü Altay ile zorlu bir maç yaptık. Yorgunluğumuz geçmeden ikinci bir maç yapmak riskli olurdu’’ dedi. Yönetim, Altay galibiyetine karşılık futbolculara 125'er milyon lira prim verecek.

SIKINTI BELLİ

Gerekli takviyelerin yapılması halinde Isparta- spor'un ligdeki başarısının kalıcı olacağını öne süren Tarık Söyleyici, ‘‘Yeni Turgutlu maçı öncesi 3 cezalı ve 2 sakat oyuncumuz var. Ben sezon başından beri takviye için ısrar ederken, bu aksilikleri öne sürmüştüm ve talihsizlikler beklediğimizden daha erken başımıza geldi. Ispartaspor, ekonomik sorunlarını aşarak gereken takviyeleri yaparsa seyircisini mutlu etmeye devam edecek’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!