Isparta'da buruk tatil

Güncelleme Tarihi:

Ispartada buruk tatil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenilen pembe yeşilliler 3 hafta tatil yapacak. Başkan Yazgan, ‘‘Maratonun ilk etabını başarıyla geçtik’’ dedi.

Pazar günü deplasmanda mücadele ettiği Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Ispartaspor, devre arası tatiline buruk çıktı. Pembe yeşilli futbolcular, 3 haftalık tatil için Eskişehir'deki maçtan sonra memleketlerine dağıldılar. Devreyi 33 puanla bitiren Ispartaspor, Klasman Grubu hazırlıklarına 2 Ocak 2001'de topbaşı yaparak başlayacak.

Eskişehir'de haketmedikleri bir yenilgi aldıklarını öne süren Teknik Direktör Tarık Söyleyici, ‘‘İkinci yarı Bayram'ın şutunda Eskişehir defansının topu elle kestiği pozisyonda penaltımız verilmedi. Bunun dışında 2-3 net pozisyondan da biz yararlanamadık. Ben oyundan memnunum. Artık Klasman Grubu'nu düşüneceğiz’’ diye konuştu.

Isparta Başkanı Atakan Yazgan ise, İkinci Lig'deki maratonun ilk etabını beklenenden daha iyi derece yaparak tamamladıklarını söyledi. Yazgan, ‘‘İkinci Lig'in en zor grubuna düştük. Bizden daha tecrübeli takımların bulunduğu grupta liderlik onuru da yaşadık. Tarık Söyleyici ve öğrencilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!