Isparta'da as-yedek yok

Güncelleme Tarihi:

Ispartada as-yedek yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pembe yeşilli takımın yedekleri bile Keçiörengücü'ne kök söktürüp Başkent'ten puanla döndü. Tarık Söyleyici, ‘‘Kendimizden başka rakibimiz yok’’ dedi.

Yücel, Bülent, Hakan Şimşek, K.Küçükkaya, H.Basri ve Levent gibi 6 as futbolcusundan yoksun olarak gittiği Keçiörengücü deplasmanından hakemin kötü yönetimine rağmen 1 puanla dönen lider Ispartaspor'da, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve öğrencileri alkışlanıyor. Pembe yeşilli futbolcular ise, hakem Nusret Bilen'in sayesinde Başkent'te kaçırdıkları 2 puana yanıyor.

Keçiören maçı öncesi sakat ve cezalı 6 futbolcuya rağmen ‘‘Eksiğimiz yok’’ dediğine dikkat çeken Teknik Direktör Tarık Söyleyici, ‘‘Kadromuzdaki 23 futbolcudan 11'i sakat ve cezalı değilse sorunumuz olmaz. Biz de as-yedek diye bir ayırım yok. Rakibe göre taktik belirleyip, o sisteme göre oynayacak futbolculardan kurulu bir 11'i sahaya çıkarıyoruz’’ dedi.

Şampiyon adayları arasında en iyi fikstür avantajına sahip takımın Isparta olduğunu öne süren Söyleyici, sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Bu haftayı (Bay) geçeceğimiz için zirvede geçici bir değişiklik olabilir. Bunu önemsemiyoruz. Grubumuzda şampiyon olacak takımı sahadaki futbol ve mücadele belirleyecekse, bu yolda bizim kendimizden başka rakibimiz yok.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!