Isparta Hakan'la uçtu

Güncelleme Tarihi:

Isparta Hakanla uçtu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Başkent ekibi EGO'yu puansız gönderdiler

Pembe yeşilliler, Hakem Turgay Duman'ın kötü bir yönetim sergilediği maçta Ankara EGO'yu Hakan'ın 32. dakikadaki golü ile yıktılar. İki takım da karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Turgay Duman (*), İlker Başgöz (*), Sinan Bulut (**)

ISPARTASPOR: Mustafa (***)- Ramazan (***), Aydın (***), Hasan Basri (***), Bahri Bulanık (**)(Dk.55 Bahri Şencan *), Bülent (**), Ali Küçükkaya (**), Ali Cebi (*)(Dk.62 Ahmet Çelik *), Abdullah (*), Kazım (*)(Dk.81 İmam Ahmet), Hakan (***)

EGO: Mehmet (**)- Hilmi (**), Özgür (**), Hasan (**), Orhan (**), Ufuk (**), Önder (*)(Dk.81 Uygur), Hürol (*)(Dk.52 Haluk *), Mesut (*), Metin (**), Volkan (*)

GOL Dk.32 Hakan (Isparta)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.66 Bülent (Isparta), Dk.72 Volkan (EGO)

SARI KARTLAR: Bahri Bulanık, Kazım, Bahri Şencan (Isparta), Önder (EGO)

ISPARTASPOR, sahasındaki maçta Başkent ekibi EGO'yu 1-0 yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Konuk takımın sert futboluna göz yuman, 66'da Ispartalı Bülent, 72'de ise EGO'lu Volkan'ı kırmızı kartla oyundan ihraç eden Hakem Turgay Duman, pembe yeşilli taraftarlardan büyük tepki gördü.

13. dakikada EGO'nun kullandığı köşe atışından gelen topa arka direkte Metin kafayı vurdu. Kaleci Mustafa köşeye giden topu kornere çelerek mutlak golü önledi.

32. dakikada Ispartaspor'un soldan kazandığı serbest vuruşta Abdullah topu kale sahasına ortaladı. Hakan, mükemmel bir zamanlama ile kafa vurduğu topu EGO ağlarıyla buluşturdu: 1-0.

66. dakikada EGO'lu Volkan ile girdiği ikili mücadele sonrasında sinirlenerek rakibinin boğazına sarılan, daha sonra da tekme atmaya başlayan Bülent, kırmızı kart görünce Ispartaspor sahada 10 kişi kaldı.

72. dakikada bu kez EGO'lu Volkan, Bahri Şencan'a yaptığı sert hareket yüzünden ikinci sarı kartını gördü. Bu futbolcunun da kartı kırmızıya dönüşünce EGO da sahada 10 kişikaldı.

90. dakikada EGO'lu Mesut, Ispartaspor kalesi önünde buluştuğu topu çok uygun pozisyonda olmasına rağmen kafayla üstten dışarı attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!