İSKİD, Taner Yönet'e emanet

Güncelleme Tarihi:

İSKİD, Taner Yönete emanet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 14:49

İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD)’in yeni yönetim kurulu Taner Yönet başkanlığında göreve başladı.

Haberin Devamı

İklimlendirme sektörüne yön veren İSKİD’in 25 Ocak'ta yapılan Olağan Genel Kurulu’nda üyeler, 13. Dönem Yönetim, Denetim ve Onur Kurullarını belirledi. Yönetim Kurulu Başkanlığına Taner Yönet, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Cem Savcı ve Ozan Atasoy, Genel Sekreterliğe Zeki Özen, Sayman olarak Hakan Dönmez, yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği ile seçildi.

Başkanlık seçimi sonrasında konuşan Yönet, “Derneğimiz ve sektörümüz analitik düşünebilen bir yapıya sahip. Bu yapı ve kültürümüzle bugüne kadar süregelen başarılı çalışmaların, yeni Yönetim Kurulu döneminde de artarak süreceğine inancımız tam” dedi. 

Taner Yönet kimdir?

Taner Yönet 1983 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nden yüksek lisans derecesini aldı. 1984–1992 yıllarında endüstriyel tesisler ve otel binalarının şantiyelerinde mekanik tesisat uygulamaları alanında çalıştı. Yönet, 1992 yılından beri kurucu ortağı olduğu İMCO AŞ. ve VENCO AŞ. firmalarında havalandırma sistemlerine yönelik imalat, satış ve pazarlama alanlarında yönetici olarak görev yapmaktadır. 2011 yılından itibaren İSKİD Yönetim Kurulu üyesi olan Yönet ayrıca, TMMOB Makina Mühendisleri Odası ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) üyesidir.

 

BAKMADAN GEÇME!