İş bulamadı suçladı

Güncelleme Tarihi:

İş bulamadı suçladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 01:27

Türkiye Voleybol Federasyonu ve 3 ayrı ligdeki kulüplerden antrenör eğitmeni Nejat Sancak’a kınama mesajı geldi.

Haberin Devamı

Ortak bir açıklama yapan federasyon ile birinci, ikinci ve 3. ligin 25 kulübü, “Seks için voleybol takımı kuruyorlar” diyen Sancak’ın camiayı zan altında bıraktığını belirtti.

Gazetemize verdiği röportajında, “Seks için voleybol takımı kuranlar var” diyen antrenör eğitmeni Nejat Sancak’ın açıklamalarına voleybol camiasından şiddetli tepki geldi.
Türkiye Voleybol Federasyonu ve birinci, ikinci, üçüncü ligden 25 kulüp ortak imzalarıyla bir açıklama yaparak Sancak’ı kınadı.

Açıklamada şöyle denildi:

“17 Nisan 2013 Çarşamba günü Hürriyet gazetesinde yayımlanan, spor yazarı Celal Demirbilek’in antrenor eğitmeni Nejat Sancak ile yaptığı rdportajın içeriği voleybol camiası tarafrndan tepki ve üzüntü ile karşılanmıştır.

‘BUNLAR HEZEYANLARDIR’

80 bine yakın lisanslı bayan voleybolcuya sahip saygın camiamızı zan altında bırakmaya yönelik beyanları, hezeyan olarak değerlendirmekteyiz. Türk voleybol camiası, art niyetli kişileri bünyesinde barındırmamıştır. Bundan sonra barındırmayacaktır. Bu beyanları veren kişinin son yıllarda hiçbir kulübümüzde görev alamamış olması da bu niyetimizin en açık örneğidir.

Haberin Devamı

‘ŞİDDETLE PROTESTO EDİYORUZ’

1953’ten bu yana kulüplerimiz ve yöneticilerinin büyük katkıları ile büyüyen, gelişen, Ay yıldızlı bayrağımızı kulüp ve Milli Takım seviyesinde dünyanın her tarafında dalgalandıran bayan voleybolumuz, başarılarını taçlandırmaya ve bayrağımızı dalgalandırmaya devam edecektir.

Sancak’ın talihsiz açıklamalarını, aşağıda isimleri yer alan voleybol kulüplerimiz ile birlikte federasyon olarak şiddetle kınadığımızı kamuoyuna duyururuz. Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 1’inci, 2’nci ve 3’üncü Lig Kulüpleri Arkas Spor Kulübü. Bahçelievler Voleybol Spor Kulübü, Balıkesir Belediye Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Dicle Universitesi Spor Kulübü, Eczacıbaşı Spor Kulübü, Ereğli Belediye Spor Kulübü ,Değirmendere Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü, Hitit Universitesi Spor Kulübü, İbrahim Turhan Lisesi Spor Kulübü, İdman Ocağı Spor Kulübü, İlbank Spor Kulübü, Maltepe Yalı Spor Kulübü, Numune Özcan Spor Kulübü, Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü, Sarıyer Belediye Spor Kulübü, Salihli Belediye Spor Kulübü, Şişli Spor Kulübü, TVF Spor Lisesi, Vakıfbank, Yeşil Bayramiç Spor Kulübü, Yeşilyurt Spor Kulübü.

Haberin Devamı

NEJAT SANCAK'IN SÖZLERİ KAYIT ALTINDA

Nejat Sancak’ın geçtiğimiz çarşamba günkü gazetemizde yer alan açıklamalarında kullandığı tüm ifadeler kendi sesiyle kayıtlı olarak bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!