Inter - PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Uluslararası Şampiyonlar Kupası

Güncelleme Tarihi:

Inter - PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak - Uluslararası Şampiyonlar Kupası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2016 18:55

Inter PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Tüm futbolseverler bu akşam ekran başına kilitleniyor. Yeni sezon öncesi hazırlık turnuvası kapsamında düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası heyecanı sürüyor. Inter PSG maçı bu akşam müthiş bir karşılaşmaya sahne olacak. Herkesin merak ettiği Inter PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda olacak sorusunun yanıtı belli oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Uluslararası Şampiyonluk Kupası maçları tüm heyecanıyla devam ediyor. Şampiyonlar, dünyanın en iyi futbol yıldızları; 22 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında bu organizasyonda yer alacaklar. Peki, Inter PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olacak? Merak ettiğiniz soruların cevabı haberimizde..

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen; Çin, Avustralya, Amerika, Avrupa’da maçların oynandığı 4 kıtaya yayılan organizasyonda yine devler bir araya geliyor. 2013’te Real Madrid’in, 2014’te Manchester United’ın 2015’te Real Madrid ve PSG’nin şampiyonluğu ile tamamlanan turnuva adeta bir futbol şöleni olacak. Dünyanın en büyük futbol yıldızları yeni sezon öncesinde ekranlarda yer alacak.

INTER PSG MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Uluslarası Şampiyonlar Kupası'nda Inter, Fransa şampiyonu Paris Saint-Germain ile karşı karşıya gelecek. 24 Temmuz Pazar'ı 25 Temmuz Pazartesi'ne bağlayan gece 00.05'de başlayacak mücadeleyi Kanal D ve Smart Spor naklen yayınlayacak.

BAKMADAN GEÇME!