ING Bank’ta üst düzey atama

Güncelleme Tarihi:

ING Bank’ta üst düzey atama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 13:23

ING Bank Türkiye’nin Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Barbaros Uygun kariyerine yurt dışında, yine ING çatısı altında, terfien devam etmek üzere görevinden ayrılıyor. Uygun’dan boşalan koltuğa ING Bank Türkiye’nin Dağıtım Kanalları, CRM ve İş Ortaklıkları Direktörü Alper Gökgöz 1 Ocak 2018 tarihi itibarıyla terfien atanıyor.

Haberin Devamı

ING Bank Türkiye’de Bireysel Bankacılık, bankanın dijital dönüşümüne büyük katkı sağlayan Alper Gökgöz’e emanet olacak. ING Bank Türkiye’ye 2012 yılında katılan Alper Gökgöz, dijital kanalların en yeni teknolojilerle müşteri odaklı dönüşümüne liderlik etti ve ING Bank Türkiye’nin sektördeki en iyi dijital bankalardan biri haline gelmesinde önemli rol oynadı.

ING Bank’ta üst düzey atama

Barbaros Uygun, 2012'den bu yana ING Bank Türkiye bünyesinde görev yapıyor.

ING Bank Türkiye’nin bankacılık uygulaması ING Mobil’i yenilikçi fonksiyonlarla geliştirerek mobil bankacılık kullanıcı sayısını son iki yılda iki katına çıkaran Gökgöz, Banka’nın Stratejik İş Ortaklıkları modelinin kurulmasında öncü oldu.

Haberin Devamı

İcra Kurulu üyeliğine yükselen Gökgöz, üstlendiği görev kapsamında bankanın müşteri deneyimi ve akıllı teknoloji kullanımı vizyonuyla paralel olarak bankacılık işlemlerinin daha kolay ve daha dijital olmasına yönelik çalışmalara liderlik edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!