Modacı Kutoğlu turizm elçimiz

Güncelleme Tarihi:

Modacı Kutoğlu turizm elçimiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin uluslararası moda çevrelerindeki başarılı temsilcisi Atıl Kutoğlu, yurtdışında Türkiye'nin hem moda, hem de turizm elçiliğini yapıyor. Ünlü modacının tasarımını yaptığı giysiler, Avrupa ve Amerika'nın önde gelen moda dergilerinin sayfalarını süslüyor. Türk Modası'nı en iyi şekilde temsil eden Kutoğlu, ülkemizin yurdışındaki imajına olumlu yönde katkıda bulunurken, Türkiye'ye olan ilginin artmasını da sağlıyor.

Atıl Kutoğlu'nun Türkiye'ye getirdiği Avrupa'nın ünlü aristokrat ailelerinden Pallaviciniler'in son temsilcisi Prenses Zita Pallavicini'nin sahibi olduğu Elite Dergisi, temmuz sayısında Türkiye'ye 31 sayfa ayırdı. Avusturya ve Macaristan'da yayınlanan dergide, moda anlayışı, güzelleri, yemekleri ve sosyetesiyle Türkiye tanıtıldı. Dergide Kutoğlu'ndan, ‘‘Türk imajını Avrupa'da en iyi şekilde temsil eden ve tanıtan modacı. Türk ve Avusturya modasının bir numarası'' şeklinde sözedildi.

Modacımızın başarıları bu kadarla da kalmıyor. Atıl Kutoğlu'nun modelleri, Avusturya'nın en önemli iki kadın ve moda dergisinin de kapaklarını süslüyor. Ülkenin bir numaralı moda dergisi Diva'nın kapağında, seksi film yıldızı Sonya Kirchberger, Kutoğlu kreasyonundan beyaz dantel bir elbiseyle yer alıyor. Bir diğer önemli kadın ve moda dergisi Wienerin'in kapağını da, Atıl Kutoğlu'nun imzasını taşıyan kısa kollu kırmızı bir deri ceket süslüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!