ilk 3'e gireriz

Güncelleme Tarihi:

ilk 3e gireriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Halter Milli Takımı'nın antrenörleri, Dünya Şampiyonası'nda hedeflerinin ilk 3 olduğunu söyledi.

HALTER Milli Takımımızı Atina'ya hazırlayan Enver Türkileri, Muharrem Süleymanoğlu ve Ömer Öztürk, sporcularımızdan oldukça umutlular. Özellikle ilk iki gün takımımızın performansının belli olacağını ifade eden üç tecrübeli hoca, dünya üçüncülüğünü hedefliyorlar.

Halil Mutlu'yu kilosunda rakipsiz gören antrenörlerimiz, dünyada sıfırca lakabı ile nam salan Hafız Süleymanoğlu'nun ise bu kez patlama yapacağı iddiasındalar.

77 kiloda Mehmet Yılmaz ve 94 kiloda Bünyamin Sudaş'ın ilk üç arasında görüneceğini diğer sporcularımızın ise kesinlikle ilk 10'un altına düşmeyeceğini ifade eden antrenörler, Çin, Bulgar ve Polonyalılar'ı kendilerine rakip görüyorlar.

Mutlu podyumda

91 ülke ile rekor katılımın olduğu Atina'daki 70. Büyük Erkekler Dünya Halter Şampiyonası'nda Halil Mutlu ile podyuma çıkıyoruz. 56 kiloda yarışacak olan sporcumuz üç altın madalyayı hedeflerken rekor kırmayı da planlıyor. 428 erkek, 237 bayan sporcunun katıldığı müsabakalarda 28 ülke tam takım yarışacak. Bulgar B Takımı'nın ise Katar adına yarışması Atina'daki en ilginç görüntü. Yunanistan'da en büyük madalya umudumuz Halil Mutlu'nun kilosunda iki Çinli, rakibi gözüküyor. Ancak dünya rekortmeni Lanshizhang'ın Atina'ya gelmemesi, Bulgar İvan İvanov'un da dirseğinden hafif sakatlığının bulunması Halil'i daha da rahatlattı. Şampiyonada bugün Halil'in dışında sporcumuz yarışmayacak. Halil'in müsabakası saat 20.00'de başlayacak. Yarın ise podyuma 62 kiloda Hafız Süleymanoğlu çıkacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!