İnce hesaplar başladı

Güncelleme Tarihi:

İnce hesaplar başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

Milli Takımızın, artık grupta ikincilikle Fransa 98 şansını sürdürebilmesi için son maçta Hollanda'yı yenmesi, Belçika'nın da evinde Galler'e yenilmesi gerekiyor.

Dünya Kupası Elemeleri'nde grup maçlarının sonuna gelinirken ince hesaplar da başladı. Farklı San Marino galibiyetiyle 13 puana ulaşan Milli Takımımız da şimdi finallere gitme şansına uzanabilmek için ikincilik hesaplarına yöneldi. Bu yolda da kalan 11 Ekim'deki Hollanda maçı büyük önem taşıyor.

Milli Takımızın grupta ikinci olarak Fransa 98 şansını sürdürebilmesi için Hollanda'yı yenmesi şart. Bu arada halen 15 puanla ikinci sıradaki Belçika'nın da aynı gün evinde oynayacağı maçta Galler'e yenilmesi gerekiyor. Belçika berabere dahi kalsa, grupta ikinciliği ilan edecek.

Avrupa'dan evsahibi Fransa'nın yanı sıra 9 grubun liderleri ile en iyi ikinci sırada yer alan ülke Dünya Kupası Finalleri'ne doğrudan katılacak. Diğer 8 ikinci ise 29 Ekim ve 11 Kasım tarihlerinde iki play-off maçı oynayacaklar. Böylece Avrupa'dan 14 takım Fransa 98'e gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!