İlk yarışta zafer “ECI” takımının

Güncelleme Tarihi:

İlk yarışta zafer “ECI” takımının
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2012 16:41

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı Samsun'da başladı.

Samsun Valiliği ev sahipliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şampiyona, 10 tekne ve 20 sporcunun katılımı ile start aldı.

Samsun Limanı'nda “Samsun Grand Prix 1” adıyla düzenlenen ilk gün yarışına 10 tekne katılırken, birinciliği 43.49.281'lik zamanıyla Kerem Tuncer ve Alpay Akdilek idaresindeki “ECI” takımı aldı.

Yarışta, “ECI” ekibinin ardından, Beşiktaş-Miele takımından Murat Leki ve Orçun Tufan'dan oluşan ekip 44.09.968'lik dereceleriyle ikinci, İlker Özmen ve Umur Duyar'dan oluşan Lenore Yacht takımı ise üçüncü oldu.

Organizasyonda Samsun Grand Prix 1'de startla birlikte ilk turda teknesinin şaft kesmesi ile Cengiz Şıklaroğlu ve Uğur Yelken'in Angel Yacht teknesi yarış dışı kaldı. 2 numarayla start alan YKM Sport ise yarışın bitimine 3 tur kala marş motoru arızasıyla yarışa veda etti. Cengiz Cennetoğlu-Ali Tanır'dan oluşan ekip tur sayısının yüzde 70'ini tamamlamış olması nedeniyle puan almaya hak kazandı.

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nda yarın “Samsun Grand Prix 1” yarışı yine Samsun Limanı'nda gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!