Ilie'yi seyretmek zevk

Güncelleme Tarihi:

Ilieyi seyretmek zevk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray'da hazırlık çalışmaları sürerken, Teknik Direktör Fatih Terim takımda Adrian İlie'nin en formda futbolcu olduğunu söyledi. Fatih Terim, bu sezon çok büyük bir çıkış yapacak dediği Adrian İlie'nin, gerek idmanlarda gerekse oynadıkları hazırlık maçlarında yaptığı hareketlerle ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kanıtladığını belirtti.

Dikkatli olmalıyız

Sarı kırmızılı takımın hocası, ‘‘Önümüzdeki sezon Avrupa'nın en iyi takımları Rumen futbolcumuz Adrian İlie'nin peşinde olacak. Onu kaptırmamalıyız. İşimiz çok zor. Onun gibi bir futbolcuyu kaybetmek bizim aleyhimize olur'' diye konuştu.

Emre'de de iş var

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımın genç oyuncularından Emre için ‘‘O zeki bir çocuk'' diye konuştu. Emre'nin futbolu iyi bildiğini söyleyen Terim, ‘‘Forma herkese açık. Emre çalışırsa formayı kapar. Aklının yanında fizik gücünü de arttırırsa, büyük bir isim olur. Biz de bundan faydalanırız'' dedi.

Gazetecilerin oteline baskın

Galatasaray'ın Amerika'daki çalışmalarını izlemek için New York'ta bulunan gazetecilerin kaldığı otele polis baskın yaptı. Elinde silah ve sis bombaları bulunan 20-30 kadar polis herkesin odalarından dışarı çıkmasını istedi. Polisler koridorlara sis bombası koydu . Otelde bir uyuşturucu satıcısı yakalayan polisler, bir çatışma çıkmasına izin vermediler.

Parreira'ya teşekkürler

Hakan Şükür, kendisine transfer teklifinde bulunan F.Bahçe'nin eski çalıştırıcısı Brezilyalı Parreira'ya teşekkür etti. Hakan, şöyle konuştu: ‘‘Defalarca açıkladım; ben G.Saraylıyım ve G.Saray'dan bir başka takıma gitmeyi düşünmüyorum. ABD'nin Metro Stars takımını çalıştıran Parreira'ya nazik teklifi için teşekkür ederim. Ama benim gidebileceğim kulüp, G.Saray'dan daha büyük olmalı... Ve gözümde G.Saray'dan büyük kulüp yok.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!