İlhan Cavcav hayatını kaybetti - Cenaze töreni ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

İlhan Cavcav hayatını kaybetti - Cenaze töreni ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 11:15

Bir süredir yaşam mücadelesi veren İlhan Cavcav, hayatını kaybetti. İki gün önce dengesini kaybederek düşen İlhan Cavcav, Ankara'daki Güven Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde makinaya bağlı olarak yaşatılıyordu. Gençlerbirliği Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, efsane başkan Cavcav’ın cenaze töreni yarın saat 10.30’da İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilecek törenle başlayacak.

Haberin Devamı

İlhan Cavcavı yaşamını yitirdi. Türk futbolunun efsane başkanı Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav 81 yaşında hayatını kaybetti. Yüksek tansiyon nedeniyle uzun süredir tedavi gören İlhan Cavcav beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu. Bugün 13:30'da oynanması gereken Gaziantepspor - Gençlerbirliği maçı, İlhan Cavcav'ın vefatı nedeniyle ertelendi.

Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini,  beyindeki ödemi dağıtmak için İlhan Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolunu ve kafasını çarpan efsane başkan 81 yaşında hayata veda etti. 1978 yılında Gençlerbirliği Kulübü’ne başkan olan İlhan Cavcav, yaklaşık 40 yıldır Ankara ekibinin başında bulunuyordu. Cavcav kırmızı siyahlı kulübü borçsuz ve kasasında 75 milyon lirayla bıraktı.

MURAT CAVCAV: CENAZE PROGRAMINI PAZARTESİ YAPMAYA KARAR VERDİK

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 24 Ocak Salı günü yapılması planlanan cenaze töreninde değişiklik yapıldı. İlhan Cavcav'ın oğlu Murat Cavcav, yaptığı açıklamada, törenin yarın (pazartesi) yapılmasını daha uygun bulduklarını belirterek, "Cenaze programını salı günü olarak planlamıştık. Ancak aile içinde yaptığımız istişareler sonrasında, programı geciktirmeden pazartesi yapmaya karar verdik." dedi.

Murat Cavcav, İlhan Cavcav'ın eseri olan Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde bir anma töreni düzenleyeceklerini ifade ederek, "Oradan da Kocatepe Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa vereceğiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ERTELENDİ
Bugün 13:30'da oynanması gereken Gaziantepspor - Gençlerbirliği maçı, İlhan Cavcav'ın vefatı nedeniyle ertelendi.

İlhan Cavcav hayatını kaybetti - Cenaze töreni ne zaman

Gençlerbirliği Kulübü İlhan Cavcav'ın vefatının ardından twitter hesabından bu görseli paylaştı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!