İkinci maçtan zaferle ayrıldık

Güncelleme Tarihi:

İkinci maçtan zaferle ayrıldık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 22:41

Avrupa Masa Tenisi Birliği'nin düzenlediği Joola Avrupa Milli Takımlar Ligi'nde ilk maçta Slovenya'ya yenilen Türkiye, Erkekler Challenge Division (E) Grubu'ndaki ikinci maçında Danimarka'yı 3-2 yendi.

Tozkoparan Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ilk maçında Bora Vang, çekişmeli geçen mücadelede Kasper Sternberg'e 3-2 yenilirken, ikinci maçta Ahmet Li, Jonathan Groth'u 3-1 mağlup etti.

Üçüncü maçta Gencay Menge, Mikkel Hindersson'a 3-1 yenilince Türkiye mücadelede 2-1 geriye düştü. Dördüncü maçta Bora Vang, Jonathan Groth karşısında 3-0 kazanarak 2-2'lik eşitliği sağladı.

Son maçta Ahmet Li, Kasper Stenberg karşısında 3-2 kazanırken, Türkiye de karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Milli Takım Başantrenörü Sebahattin Sabrioğlu, (E) Grubu'nda ilk maçta Slovenya'ya yenildiklerini, ikinci maçta Danimarka karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, “Zor bir maç oldu. Avrupa şampiyonu olmuş bir takıma karşı oynadık. Slovenya mağlubiyetinin ardından Danimarka karşısında aldığımız galibiyetle umudumuz arttı, şampiyonluğa oynamamız söz konusu. Her maç çok yüksek seviyede performansla geçiyor. 3,5 saat süren maçı zaman zaman kaybedeceğimizi hissettim ama sonuna kadar ümidimizi yitirmedik, dualarımızı eksik etmedik ve kazandık” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!