İkinci cephe açıldı

Güncelleme Tarihi:

İkinci cephe açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Karşıyaka Salihli zaferinden sonra hedef büyüttü

Altay ve Göztepe'nin ardından KSK'nin da rotayı Süper Lig'e çevirdiğini söyleyen Teknik Direktör Zabun, ‘‘Onlar Play-Off'ta savaşırken, biz Klasman Grubu'ndan hedefe giden yolu zorlayacağız’’ dedi.

SALİHLİ MORALİ

Karşıyaka, beş hafta aradan sonra çıktığı ilk deplasmanda Salihlispor'u üç golle dize getirirken, Teknik Direktör Hayri Zabun, İzmir'in Süper Lig savaşında ikinci cepheyi açtığını söyledi. Altay ve Göztepe'nin Play-Off'ta mücadele ederken, Karşıyaka'nın da Klasman Grubu'ndan 1.Lig'e giden yolu zorlayacağını belirten Zabun, ‘‘Ben takımımda bu gücü görüyorum. Salihli maçında bir kez daha ortaya çıktı ki, bu Karşıyaka'dan korkulur’’ dedi.

KÜME DÜŞÜRMEM

Öncelikli hedeflerinin 2 A Ligi olduğunu ancak Süper Lig'i bir an bile akıllarından çıkarmayacaklarını sözlerine ekleyen Zabun şöyle devam etti: ‘‘Kimse gücenmesin, ben Karşıyaka'yı 3. Lig'den gelen takımlarla oynatmam. Bu küme düşmek anlamına gelir. Bizim gözümüz yukarılarda. Çok değil, 7 hafta önce 10. sırada yer alan Karşıyaka, bugün farklı yerlerde. Ancak tekrar ediyorum; tribünler gerçek KSK'yi Klasman Grubu'nda izleyecek.’’

İZİN VERMEDİ

Salihli'de özellikle ikinci yarıda çok etkili futbol sergilediklerini dile getiren Zabun, ‘‘Haftalar sonra ilk defa hem üç gol attık, hem de yenik duruma düştüğümüz bir maçtan galibiyetle ayrıldık. Bu galibiyet herşeyin doğru gittiğinin göstergesidir. 3 puanı taraftarımıza armağan ediyoruz.’’ Öte yandan bay takım olduklarını söyleyen futbolcuların üç gün dinlenme isteğini geri çeviren Zabun takıma sadece bir gün izin verdi.

Taraftar yalnız bırakmadı

SALİHLİ deplasmanında 67. dakikada yenik duruma düşmesine rağmen son 23 dakikaya Aygün, Özgür ve Çetin'le üç gol sığdıran Karşıyaka, zor bir maçtan üç puanla ayrılmanın sevincini yaşadı. Yeşil-kırmızılı futbolcular bu mutluluklarını kendisilerini yalnız bırakmayan taraftarlarıyla paylaşırken, Teknik Direktör Hayri Zabun, hedeflerinin Süper Lig olduğunu tekrarladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!