İki maç iki kavga

Güncelleme Tarihi:

İki maç iki kavga
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Göztepe ve Altay’ın yenilmesi 2. Grup’ta dengeleri bozdu

Türkiye'nin en golcü takımı Altay, Eskişehir'e sahasında boyun eğerek şimşekleri üzerine çekerken, son 12 lig maçında yenilgi yüzü görmeyen Göztepe de eleştirilerden nasibini aldı.

İNŞALLAH ÇIKAMAZ

Play-Off'u garantileyen Altay'ın Eskişehir'e, Göztepe'nin ise Buca'ya boyun eğerek sürpriz yapması farklı yorumlar yarattı. Altay'dan iki maçta 11 gol yiyen İzmirspor, siyah-beyazlıların İzmir'de Eskişehir'e yenilmesine isyan etti. Genel Kaptan Mustafa Akyıldız, ‘‘Güçbirliğinin boş olduğu ortada. Yürekten istiyorum. Altay, inşallah Süper Lig'e çıkamaz’’ dedi.

TERSLİK OLDUĞU AÇIK

Altay'ın, İzmirspor maçında 90. dakikada altıncı gol için çırpındığını hatırlatan Akyıldız, ‘‘Sadece bir hafta sonra, Eskişehir önünde tel tel dökülmelerini içime sindiremiyorum’’ derken, Turgutlu Asbaşkanı Hikmet Ertürk, ‘‘Takdir kamuoyunun. Delil yok, ama bir terslik olduğu açık. Bu konu sadece bizi değil, bütün takımları ilgilendiriyor’’ diye konuştu.

İZMİR'E SÖKÜYOR

Nazilli Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak, ‘‘Takımlar kendi kaderini, kendileri çizmeli. Başkaları etkilemesin. Altay'dan 14 gol yedik. Aynı şartlarda mücadele ettiğimiz takımlar, gidip bu ekipleri yeniyor. Rahatsız olduk’’ dedi. Buca Başkanı Yusuf Muhafız ise, ‘‘Altay'ın büyüklüğü İzmir takımlarına söküyor. Göztepe'yi yendiğimize sevinemedik’’ diye konuştu.

KARŞIYAKA MEMNUN

Muhafız, ‘‘Ege'den bir takım 2-3 puan farkla düşerse, bunun vebali Altay'ın olmayacak mı?’’ derken, KSK yöneticisi Celal Ergin, takımlar arasındaki puan farkının az olmasının kendilerine yarayacağını öne sürdü. Aydın Başkanı Tansel Önder ile Salihli Başkanı Tayyar Ünsal ise, Altay ve Göztepe'nin mağlup olmalarını konsantrasyon eksikliğine bağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!